Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG visar upp ny variant av V30 som når svenska butiker i maj

På Mobile World Congress visar LG upp en ny version av sin V30 med det krångligare namnet V30S Thinq. Den stora nyheten är att telefonen får AI-funktionalitet, men vi bjuds också på mer lagring.

LG packade med sig nya telefonen V30S Thinq till Barcelona – en telefon som på utsidan är mycket lik sin föregångare V30. Bara färgen avslöjar att det är en ny modell. Också på insidan är mycket sig likt, men LG har uppgraderat mängden internminne och lagring.

Kameran i V30S får alltså AI-funktioner – de kallas AI Cam och Qlens. AI Cam ska hjälpa dig att ta bättre bilder och ska kunna känna igen vad det är du försöker fotografera. Med Qlens kan du fota av något du är intresserad av att köpa och beställa varan via Amazon.

Det finns också en fiffig kamera-funktion som kallas Bright mode som genom att slå ihop pixlar ger dig en lite lägre upplöst, men betydligt ljusare bild. Kameran har vanligtvis 16 megapixel men med Bright mode går den ned till 4 megapixel. På MWC fick vi gå in ett mörkt rum och testa funktionen och blev helt klart imponerade – bilderna blev mycket bättre. Med Bright mode avstängt, både med och utan hjälp av blixt, blev resultaten klart sämre.

V30S Thinq ska hitta ut på den svenska marknaden i maj, och prislappen hamnar på 949 euro vilket bör motsvara cirka 12 000 kronor med svensk moms inräknad. Förhoppningsvis blir V30S Thinq lanserad på svenska marknaden på riktigt, till skillnad från vanliga V30 som lanserades i ytterst begränsad utsträckning.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.