Hör Ida radioprata om mobiltrender

Nyheter i mobilvärlden är intressant för alla och Ida har därför pratat mobila trender från MWC med flera olika radiostationer.

Det är ytterst få av oss som inte använder en smart telefon av något slag i dagsläget, och när det då presenteras nyheter på området drar det till sig uppmärksamhet från alla håll och kanter. En sådan kant är radioprogrammet P1-morgon som ringde upp 99-redaktionens Ida för att ta tempen på vad som visats upp under Mobile World Congress 2018.

Segmentet där Ida delar med sig av trender från mässan i ett regnigt Barcelona hittar du cirka 2:22:00 in i ljudströmmen. Här pratas det bland annat om hur artificiell intelligens som ska underlätta vår mobila vardag finns överallt på MWC 2018, och att det pratas mycket om 5G men att tekniken sannolikt ligger några år bort i praktiken.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: P1-morgon med Anna Hernek

Idas entusiastiska och hoppfulla filosoferande fångade även intesset hos radioprogrammet Vaken med P3 och P4 där hon pratade med Peter Sundberg om mobiltrender från MWC.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: Vaken med P3 och P4

Kommentarer
11 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?