Hör Ida radioprata om mobiltrender

Nyheter i mobilvärlden är intressant för alla och Ida har därför pratat mobila trender från MWC med flera olika radiostationer.

Det är ytterst få av oss som inte använder en smart telefon av något slag i dagsläget, och när det då presenteras nyheter på området drar det till sig uppmärksamhet från alla håll och kanter. En sådan kant är radioprogrammet P1-morgon som ringde upp 99-redaktionens Ida för att ta tempen på vad som visats upp under Mobile World Congress 2018.

Segmentet där Ida delar med sig av trender från mässan i ett regnigt Barcelona hittar du cirka 2:22:00 in i ljudströmmen. Här pratas det bland annat om hur artificiell intelligens som ska underlätta vår mobila vardag finns överallt på MWC 2018, och att det pratas mycket om 5G men att tekniken sannolikt ligger några år bort i praktiken.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: P1-morgon med Anna Hernek

Idas entusiastiska och hoppfulla filosoferande fångade även intesset hos radioprogrammet Vaken med P3 och P4 där hon pratade med Peter Sundberg om mobiltrender från MWC.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: Vaken med P3 och P4

Kommentarer
11 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.