Hör Ida radioprata om mobiltrender

Nyheter i mobilvärlden är intressant för alla och Ida har därför pratat mobila trender från MWC med flera olika radiostationer.

Det är ytterst få av oss som inte använder en smart telefon av något slag i dagsläget, och när det då presenteras nyheter på området drar det till sig uppmärksamhet från alla håll och kanter. En sådan kant är radioprogrammet P1-morgon som ringde upp 99-redaktionens Ida för att ta tempen på vad som visats upp under Mobile World Congress 2018.

Segmentet där Ida delar med sig av trender från mässan i ett regnigt Barcelona hittar du cirka 2:22:00 in i ljudströmmen. Här pratas det bland annat om hur artificiell intelligens som ska underlätta vår mobila vardag finns överallt på MWC 2018, och att det pratas mycket om 5G men att tekniken sannolikt ligger några år bort i praktiken.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: P1-morgon med Anna Hernek

Idas entusiastiska och hoppfulla filosoferande fångade även intesset hos radioprogrammet Vaken med P3 och P4 där hon pratade med Peter Sundberg om mobiltrender från MWC.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: Vaken med P3 och P4

Kommentarer
11 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.