Hör Ida radioprata om mobiltrender

Nyheter i mobilvärlden är intressant för alla och Ida har därför pratat mobila trender från MWC med flera olika radiostationer.

Det är ytterst få av oss som inte använder en smart telefon av något slag i dagsläget, och när det då presenteras nyheter på området drar det till sig uppmärksamhet från alla håll och kanter. En sådan kant är radioprogrammet P1-morgon som ringde upp 99-redaktionens Ida för att ta tempen på vad som visats upp under Mobile World Congress 2018.

Segmentet där Ida delar med sig av trender från mässan i ett regnigt Barcelona hittar du cirka 2:22:00 in i ljudströmmen. Här pratas det bland annat om hur artificiell intelligens som ska underlätta vår mobila vardag finns överallt på MWC 2018, och att det pratas mycket om 5G men att tekniken sannolikt ligger några år bort i praktiken.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: P1-morgon med Anna Hernek

Idas entusiastiska och hoppfulla filosoferande fångade även intesset hos radioprogrammet Vaken med P3 och P4 där hon pratade med Peter Sundberg om mobiltrender från MWC.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Länk: Vaken med P3 och P4

Kommentarer
11 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?