quizresultat

Resultat: Vad kan du om musiktjänster?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi 10 frågor om musiktjänster. Totalt svarade 351 personer på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: "Vad är det som utmärker tjänsten Iheartradio från konkurrenterna?"
Rätt svar: Det är den enda tjänsten som endast kan användas med kostnadsfri reklamfinansierad medlemsform.

Veckans lättaste fråga: "Vilken av följande egenskaper stämmer inte in på Tidal?"
Rätt svar: Bolagets teknik ligger till grund för Apple Music.

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.