quizresultat

Resultat: Vad kan du om musiktjänster?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Förra veckan ställde vi 10 frågor om musiktjänster. Totalt svarade 351 personer på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: "Vad är det som utmärker tjänsten Iheartradio från konkurrenterna?"
Rätt svar: Det är den enda tjänsten som endast kan användas med kostnadsfri reklamfinansierad medlemsform.

Veckans lättaste fråga: "Vilken av följande egenskaper stämmer inte in på Tidal?"
Rätt svar: Bolagets teknik ligger till grund för Apple Music.

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?