poddradio

Avsnitt #220: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Ida och Amanda lyckades komma hem från Barcelona lagom för att spela in veckans podd. Det blir snack om – du gissade rätt – MWC 2018.

Mobilmässan Mobile World Congress är slut för den här gången. Ida och Amanda tog sig hem till studion för att hinna med veckans avsnitt. Tillsammans med Andreas pratar de om mässans lanseringar från bland andra Samsung, Sony, LG och Huawei.

Vilka av mobilnyheterna skulle du vilja att vi tog in för test? Vilka funktioner/finesser är du extra sugen på? Berätta gärna för oss så vi kan ha med det när vi planerar vårens tester.

Trevlig helg!

Avsnitt: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Längd 01:00:05, filstorlek 38,59 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!