poddradio

Avsnitt #220: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Ida och Amanda lyckades komma hem från Barcelona lagom för att spela in veckans podd. Det blir snack om – du gissade rätt – MWC 2018.

Mobilmässan Mobile World Congress är slut för den här gången. Ida och Amanda tog sig hem till studion för att hinna med veckans avsnitt. Tillsammans med Andreas pratar de om mässans lanseringar från bland andra Samsung, Sony, LG och Huawei.

Vilka av mobilnyheterna skulle du vilja att vi tog in för test? Vilka funktioner/finesser är du extra sugen på? Berätta gärna för oss så vi kan ha med det när vi planerar vårens tester.

Trevlig helg!

Avsnitt: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Längd 01:00:05, filstorlek 38,59 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.