poddradio

Avsnitt #220: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Ida och Amanda lyckades komma hem från Barcelona lagom för att spela in veckans podd. Det blir snack om – du gissade rätt – MWC 2018.

Mobilmässan Mobile World Congress är slut för den här gången. Ida och Amanda tog sig hem till studion för att hinna med veckans avsnitt. Tillsammans med Andreas pratar de om mässans lanseringar från bland andra Samsung, Sony, LG och Huawei.

Vilka av mobilnyheterna skulle du vilja att vi tog in för test? Vilka funktioner/finesser är du extra sugen på? Berätta gärna för oss så vi kan ha med det när vi planerar vårens tester.

Trevlig helg!

Avsnitt: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Längd 01:00:05, filstorlek 38,59 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.