poddradio

Avsnitt #220: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Ida och Amanda lyckades komma hem från Barcelona lagom för att spela in veckans podd. Det blir snack om – du gissade rätt – MWC 2018.

Mobilmässan Mobile World Congress är slut för den här gången. Ida och Amanda tog sig hem till studion för att hinna med veckans avsnitt. Tillsammans med Andreas pratar de om mässans lanseringar från bland andra Samsung, Sony, LG och Huawei.

Vilka av mobilnyheterna skulle du vilja att vi tog in för test? Vilka funktioner/finesser är du extra sugen på? Berätta gärna för oss så vi kan ha med det när vi planerar vårens tester.

Trevlig helg!

Avsnitt: Mobiltillverkarna måste vara göteborgare

Längd 01:00:05, filstorlek 38,59 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.