torsdagsquiz

Quiz: Hur väl hängde du med i MWC 2018?

Äntligen quiz-dags! Vi testar hur väl du hängt med i bevakningen kring Mobile World Congress 2018.

Den senaste veckan har delar av 99-redaktionen varit i Barcelona på världens största mobilteknikmässa Mobile World Congress 2018. Hur väl har du hängt med i bevakningen? Upp till bevis i veckans quiz!

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
13 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!