Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Philips Hue-lampor för utomhusbruk släpps i juli

Under CES-mässan kungjorde Philips att de ska släppa nya Hue-lampor framtagna för utomhusbruk. Nu vet vi när de släpps och hur mycket de kommer att kosta.

Under årets CES-mässa skrev vi om den nya utomhusserien från Philips Hue som kommer ta företagets smarta belysningen utanför huset. Denna serie lampor fungerar så klart i Philips Hue's existerande ekosystem, precis på samma sätt som inomhuslamporna.

Denna nya serie består bland annat av två fristående lampor som kan ställas ute i trädgården. Den första är strålkastarbelysning som heter Philips Hue Lily. Denna lampa är perfekt att använda för folk som vill belysa någon särskild plats i trädgården. Den andra fristående lampan är Philips Hue Calla vilket är klassisk trädgårdsbelysning som används när du exempelvis vill lysa upp gången till huset.

Förutom dessa två lampor kommer Philips även släppa olika modeller av vägglampor som till exempel kan monteras på huset eller garaget. Dessa kommer heta Lucca, Tuar, Turaco samt Lundere. Dessa lampor verkar dock inte komma med färg utan endast de släpps endast med vit ambiance.

Samtliga lampor kommer ha en färgtemperatur mellan 2200-6500 Kelvin.

Philips Hue-lampor för utomhusbruk kommer släppas i butik under juli månad. Priset för tre stycken Lily-lampor kommer kosta 2 899 kronor medan Calla-lampan kommer ligga på 1 349 kronor. De exakta prislapparna för de olika vägglamporna är för tillfället oklara men de kommer börja från 699 kronor.

Jag känner ju att detta klart är en bra grej att ha för att ge sena grillkvällar lite extra krydda. Men vad har ni för planer på hur dessa lampor kan användas ute?

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.