Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbit presenterar Versa

Fitbit har nu presenterat sin nya smarta klocka som heter Versa. En klocka som inte bara är stilig utan även relativt billig.

Med Fitbit Versa gör Fitbit nu ett tredje försök att släppa en fulländad smart klocka. Företagets tidigare försök har inte varit helt lyckade men Versa ser ut att kunna bli något riktigt bra. Det som talar för bättre framgång denna gång är priset. Det ligger nämligen på runt 2 000 kronor vilket är betydligt billigare än föregångarna. Ett annat problem som företagets tidigare klockor har lidit av är tjockleken på klockorna, det är också något som Versa har löst då den är smalare och lättare.

Versa har en batteritid på fyra dagar, pulsmätare, den är vattentät ner till 50 meter, internt minne, ett snabbare operativsystem och NFC för Fitbit Pay. Det som saknas dock är GPS, något som kunde hittas i Fitbit Ionic, så för att få det krävs det att den kopplas till en telefon. Klockan stödjer alla appar och tillbehör som varit kompatibla med tidigare Fitbit-klockor.

Fitbit Versa släpps under april månad i år. Klockan släpps i färgerna svart, silver och rosa guld. Vid lanseringen kommer det även finnas ett flertal olika armbandsalternativ att välja bland.

Fitbit meddelade också att de under sommaren kommer uppdatera sin app så den får flera nya funktioner. En funktion som eftertraktats är en dedikerad menskalender och det är något som Fitbit äntligen kommer erbjuda direkt i appen.

Källa: Engadget

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.