quizresultat

Resultat: Vad kan du om bindgalna mångmiljonärers utspel?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Teknikvärlden är fylld av personer med mycket makt och mycket pengar. Flera av dem är minst sagt säregna eller har gjort en del konstiga utspel. Förra veckan kollade vi hur bra koll du har på knäppa saker som rika teknikprofiler gjort. Här är resultatet:

Totalt svarade 544 personer på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Grundaren till Facebook Mark Zuckerberg påstås ha en något okonventionell strategi för att rekrytera spetskompetens. Vad gör han?
Rätt svar: Efter att du skrivit på en massa NDA-papper tar Mark med dig ut på en promenad i skogen.

Veckans lättaste fråga: John McAfee har ägnat sig åt olika saker sedan han lämnade McAfee. Vilket av följande ingår där?
Rätt svar: Utveckling av biomedicin i ett avlägset förläget läger i Belize, Sydamerika

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.