quizresultat

Resultat: Vad kan du om bindgalna mångmiljonärers utspel?

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Teknikvärlden är fylld av personer med mycket makt och mycket pengar. Flera av dem är minst sagt säregna eller har gjort en del konstiga utspel. Förra veckan kollade vi hur bra koll du har på knäppa saker som rika teknikprofiler gjort. Här är resultatet:

Totalt svarade 544 personer på samtliga frågor. Så här fördelade sig resultatet:

Veckans klurigaste fråga: Grundaren till Facebook Mark Zuckerberg påstås ha en något okonventionell strategi för att rekrytera spetskompetens. Vad gör han?
Rätt svar: Efter att du skrivit på en massa NDA-papper tar Mark med dig ut på en promenad i skogen.

Veckans lättaste fråga: John McAfee har ägnat sig åt olika saker sedan han lämnade McAfee. Vilket av följande ingår där?
Rätt svar: Utveckling av biomedicin i ett avlägset förläget läger i Belize, Sydamerika

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!

Röstningen pågår för fullt – var med och utse årets bästa teknikprylar, och årets främsta inspiratörer.

Cydia har länge varit platsen att skaffa programvara för de som "jailbreakat" sin telefon, men nu meddelar grundaren av butiken att försäljningen av appar ska upphöra.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!