fulkultur

Fulkultur om parkförvalningen i Pawnee

Denna gång snackar Fulkultur om den dysfunktionella men älskvärda parkförvaltningen i Pawnee som gestaltas i tv-serien Parks and Recreation.

Fulkultur-panelen består denna gång av Amanda Reventlid, Jakob Nilsson, Gustav Höglund och Andreas Eklöv som pratar om den otroligt dysfunktionella men älskvärda och stolliga parkförvaltningen i Pawnee, Indiana.

Avsnittet handlar så klart om humorserien Parks and Recreation som sändes mellan 2009 och 2015. Panelen diskuterar föregångare till serien, liknande serier, vad det är som gör Parks and Recreation så bra och vilka ögonblick och karaktärer vi älskar allra, allra mest. Spoilers efter 25 minuter.

Ann Perkins!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.