fulkultur

Fulkultur om parkförvalningen i Pawnee

Denna gång snackar Fulkultur om den dysfunktionella men älskvärda parkförvaltningen i Pawnee som gestaltas i tv-serien Parks and Recreation.

Fulkultur-panelen består denna gång av Amanda Reventlid, Jakob Nilsson, Gustav Höglund och Andreas Eklöv som pratar om den otroligt dysfunktionella men älskvärda och stolliga parkförvaltningen i Pawnee, Indiana.

Avsnittet handlar så klart om humorserien Parks and Recreation som sändes mellan 2009 och 2015. Panelen diskuterar föregångare till serien, liknande serier, vad det är som gör Parks and Recreation så bra och vilka ögonblick och karaktärer vi älskar allra, allra mest. Spoilers efter 25 minuter.

Ann Perkins!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!