fulkultur

Fulkultur om parkförvalningen i Pawnee

Denna gång snackar Fulkultur om den dysfunktionella men älskvärda parkförvaltningen i Pawnee som gestaltas i tv-serien Parks and Recreation.

Fulkultur-panelen består denna gång av Amanda Reventlid, Jakob Nilsson, Gustav Höglund och Andreas Eklöv som pratar om den otroligt dysfunktionella men älskvärda och stolliga parkförvaltningen i Pawnee, Indiana.

Avsnittet handlar så klart om humorserien Parks and Recreation som sändes mellan 2009 och 2015. Panelen diskuterar föregångare till serien, liknande serier, vad det är som gör Parks and Recreation så bra och vilka ögonblick och karaktärer vi älskar allra, allra mest. Spoilers efter 25 minuter.

Ann Perkins!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. För er som hellre lyssnar på allt ljudligt via Spotify finns vi även tillgängliga där. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.