Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Testa spel utan att ladda ner dem med Google Play Instant

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.

Under helgen lanserades en funktion vid namn Google Play Instant som likt namnet antyder låter dig spela spel utan att ladda ner dem först. Detta bygger vidare på funktionen Google Instant Apps som lanserades förra året och låter användare använda appar utan att ladda ner dem.

Fokus hos Google Play Instant är alltså spel och med de titlar som stöder funktionen kan Android-användare testspela via Play Store utan att behöva installera dem. På vis undviks långa nedladdningar eller tunga installationer som upptar utrymme på telefonen eller surfplattan.

Google Play Instant innehåller inte allt för många spel ännu vilket är lite tråkigt, men tjänsten är fortfarande i en betafas och spelen som vi provade det med fungerade hur smidigt som helst. Förhoppningsvis växer listan snabbt.

Spelen som just nu finns tillgängliga i Google Play Instant är:

  • Clash Royale

  • Words with Friends 2

  • Bubble Witch 3 Saga

  • Final Fantasy XV: A New Empire

  • Patiens

  • Mighty Battles

Tillgängliga titlar startas enkelt via appen Play Games eller via en knapptryckning på spelens respektive Play Store-sida. För att kunna använda funktionen krävs det att systemversionen som används är Android 5.0 eller senare.

Källa: Google Play

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.