quizresultat

Resultat: Vad kan du om smarta klockor?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Vi har kört ett quiz om smarta klockor som går igenom utvecklingen från 70-talet och fram till idag. Under den senare delen av 2000-talet har både intresset och antalet modeller att välja mellan ökat. Så här långt har 233 personer svarat på samtliga frågor och resultatet fördelar sig så här:

Veckans klurigaste fråga: Dagens smarta klockor är ofta en kompanjon till en mobiltelefon. Men det finns klockor som också kan ringa samtal. 1999 släppte Samsung telefonklockan SPH-WP10. Vad är sant?
Rätt svar: Samtal kunde max vara 90 minuter långa (sen tog batteriet slut).

Dagens smarta klockor är ofta en kompanjon till en mobiltelefon. Men det finns klockor som också kan ringa samtal. 1999 släppte Samsung telefonklockan SPH-WP10. Vad är sant?

Veckans lättaste fråga: Garmin gör också smarta klockor, bland annat satsar de på hybridklockor (Vivomove HR). Vad är en hybridklocka?
Rätt svar: De har liknande teknik som smarta klockor, men är enklare och designade mer som traditionella armbandsur.

Garmin gör också smarta klockor, bland annat satsar de på hybridklockor (Vivomove HR). Vad är en hybridklocka?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
18 svar

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Vi har fått hem Andreas lagom till ett nytt avsnitt av 99podden. Den här veckan om Huawei Mate 20 Pro och Google som nu inför licensavgifter för bland annat Google Play Store inom EU.

Om det vardagliga slitet börjar kännas kämpigt kan robotkompisen Vector underlätta livet med både charm och praktisk assistans.

Tack till Mackan1984 för detta #nyhetstips!

Rykten fortsätter påstå att kommande Ipad Pro-modeller byter Lightning-porten mot USB Type-C, och ska bland annat stöda 4K-video ut till externa skärmar.

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.