quizresultat

Resultat: Vad kan du om smarta klockor?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Vi har kört ett quiz om smarta klockor som går igenom utvecklingen från 70-talet och fram till idag. Under den senare delen av 2000-talet har både intresset och antalet modeller att välja mellan ökat. Så här långt har 233 personer svarat på samtliga frågor och resultatet fördelar sig så här:

Veckans klurigaste fråga: Dagens smarta klockor är ofta en kompanjon till en mobiltelefon. Men det finns klockor som också kan ringa samtal. 1999 släppte Samsung telefonklockan SPH-WP10. Vad är sant?
Rätt svar: Samtal kunde max vara 90 minuter långa (sen tog batteriet slut).

Dagens smarta klockor är ofta en kompanjon till en mobiltelefon. Men det finns klockor som också kan ringa samtal. 1999 släppte Samsung telefonklockan SPH-WP10. Vad är sant?

Veckans lättaste fråga: Garmin gör också smarta klockor, bland annat satsar de på hybridklockor (Vivomove HR). Vad är en hybridklocka?
Rätt svar: De har liknande teknik som smarta klockor, men är enklare och designade mer som traditionella armbandsur.

Garmin gör också smarta klockor, bland annat satsar de på hybridklockor (Vivomove HR). Vad är en hybridklocka?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
18 svar

Ibland leker jag med tanken på att byta mobilplattform, men det finns några saker som jag då skulle sakna och andra som håller mig kvar. Här är de tre viktigaste för mig.

Belkins smarta hemmet-strömbrytare Wemo Mini får stöd för Homekit i efterhand genom en uppdatering av mjukvaran.

Äntligen fredag! Den här gången en kort och informativ genomgång av hur Google Maps fungerar.

Betaltjänsten Google Pay kan inom kort lanseras i Sverige. Det går nu att påbörja registreringen av ett svenskt betalkort i appen, och Nordea ser ut att bli den första banken med stöd.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Vår redaktör Ida Blix installerar en smart kattlucka från Sureflap hemma för att katterna ska kunna gå ut och in på egen hand. Häng med under installationen här.

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om Samsung, och tidigare har vi gjort samma sak med Google. Denna varma sommarvecka vill vi veta vad ni vet om Apple. Klarar ni tio rätt? Lycka till!