quizresultat

Resultat: Vad kan du om smarta klockor?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Vi har kört ett quiz om smarta klockor som går igenom utvecklingen från 70-talet och fram till idag. Under den senare delen av 2000-talet har både intresset och antalet modeller att välja mellan ökat. Så här långt har 233 personer svarat på samtliga frågor och resultatet fördelar sig så här:

Veckans klurigaste fråga: Dagens smarta klockor är ofta en kompanjon till en mobiltelefon. Men det finns klockor som också kan ringa samtal. 1999 släppte Samsung telefonklockan SPH-WP10. Vad är sant?
Rätt svar: Samtal kunde max vara 90 minuter långa (sen tog batteriet slut).

Dagens smarta klockor är ofta en kompanjon till en mobiltelefon. Men det finns klockor som också kan ringa samtal. 1999 släppte Samsung telefonklockan SPH-WP10. Vad är sant?

Veckans lättaste fråga: Garmin gör också smarta klockor, bland annat satsar de på hybridklockor (Vivomove HR). Vad är en hybridklocka?
Rätt svar: De har liknande teknik som smarta klockor, men är enklare och designade mer som traditionella armbandsur.

Garmin gör också smarta klockor, bland annat satsar de på hybridklockor (Vivomove HR). Vad är en hybridklocka?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
18 svar

Apples mobiler som borde lanseras under hösten 2019 sägs få bättre kameror både fram och bak, ny design på insidan och Lightningporten blir troligen kvar, enligt nya uppgifter.

Spotify testar ett enklare gränssnitt anpassat för när du kör bil i Android-appen. Läget kallas Car View och ska automatist gå igång när Spotify känner av en Bluetooth-koppling till en bil.

Den nya tjänsten 3Världen innebär att det nu blir billigare att använda data när du reser utanför de roamingfria EU-länderna.

Swedbank verkar inte ha någon brådska att ge stöd åt populära tjänster som Apple Pay. Nu släpper banken en egen app för mobila betalningar, endast för Android-mobiler.

Skotillverkaren Nike är aktuella med ett par självsnörande skor, Adapt BB. Utöver att skorna snörar sig själv i sann Marty McFly-anda har skorna en app för att justera en del av funktionerna.

Det som många anser vara det fulaste batterifodralet i historien har kommit åter, nämligen Apple Smart Battery Case som nu finns tillgängligt för den senaste generationen Iphone-modeller.