quizresultat

Resultat: Vad kan du om smarta klockor?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Vi har kört ett quiz om smarta klockor som går igenom utvecklingen från 70-talet och fram till idag. Under den senare delen av 2000-talet har både intresset och antalet modeller att välja mellan ökat. Så här långt har 233 personer svarat på samtliga frågor och resultatet fördelar sig så här:

Veckans klurigaste fråga: Dagens smarta klockor är ofta en kompanjon till en mobiltelefon. Men det finns klockor som också kan ringa samtal. 1999 släppte Samsung telefonklockan SPH-WP10. Vad är sant?
Rätt svar: Samtal kunde max vara 90 minuter långa (sen tog batteriet slut).

Dagens smarta klockor är ofta en kompanjon till en mobiltelefon. Men det finns klockor som också kan ringa samtal. 1999 släppte Samsung telefonklockan SPH-WP10. Vad är sant?

Veckans lättaste fråga: Garmin gör också smarta klockor, bland annat satsar de på hybridklockor (Vivomove HR). Vad är en hybridklocka?
Rätt svar: De har liknande teknik som smarta klockor, men är enklare och designade mer som traditionella armbandsur.

Garmin gör också smarta klockor, bland annat satsar de på hybridklockor (Vivomove HR). Vad är en hybridklocka?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
18 svar

Kan du allt som är värt att veta om Spotify? Det finns alltid mer att lära, och här delar vi med oss av 14 smarta tips och inställningar som gör dig till ett Spotify-proffs.

Just nu håller Andreas på att testa Sonys senaste flaggskepp Xperia XZ2 som i teorin låter imponerande. Här är hans första intryck av telefonen. Passa på att ställ frågor och kom med önskemål eller bara snacka av dig!

Facebook är minst sagt i hetluften nu så 99 letar i frågearkivet och ställer denna vecka 10 kluriga frågor om grundaren och vd:n Mark Zuckerberg. Hur många rätt får du?

Amazon satsar på internationell handel och lanserar flera verktyg som gör handelsplatsens 45 miljoner varor i USA tillgängliga att beställa från utlandet.

Om du slår in fel lösenkod till din IOS-enhet för många gånger blir den avaktiverad. Slår du fel kod sex gånger i rad blir den inaktiverad och det blir ganska jobbigt på alla sätt. Vi guidar dig genom proceduren.

En uppföljare till Iphone X är knappast att vänta förrän i september, men redan i sommar kan Iphone SE ersättas av en ny Iphone-modell visar registreringsbeteckningar som Apple har gjort.