Här ser du Huawei presentera de nya flaggskeppsmobilerna

Ida befinner sig i Paris för att se Huaweis lansering av flaggskeppsmobilen P20. Vill du också se eventet kan du göra det här.

Medan exempelvis Sony, Samsung och Nokia passade på att presentera nya telefoner under Mobile World Congress i Barcelona tidigare i februari vill Huawei ha allas fulla uppmärksamhet och kör ett eget event i Paris.

Det verkar i stort sett omöjligt att hålla något hemligt inför den här typen av event, och en hel del uppgifter har redan spridit sig runt om internet inför lanseringen av Huaweis nya flaggskepp P20.

Presskonferensen börjar klockan 15 den 27 mars och direktsänds på nätet, som du kan se här ovan.

Ser du fram emot något? Dela gärna med dig i kommentarerna! Ida återkommer efter eventet med första intryck av de nya telefonerna.

Kommentarer
39 svar

Kan du allt som är värt att veta om Spotify? Det finns alltid mer att lära, och här delar vi med oss av 14 smarta tips och inställningar som gör dig till ett Spotify-proffs.

Just nu håller Andreas på att testa Sonys senaste flaggskepp Xperia XZ2 som i teorin låter imponerande. Här är hans första intryck av telefonen. Passa på att ställ frågor och kom med önskemål eller bara snacka av dig!

Facebook är minst sagt i hetluften nu så 99 letar i frågearkivet och ställer denna vecka 10 kluriga frågor om grundaren och vd:n Mark Zuckerberg. Hur många rätt får du?

Amazon satsar på internationell handel och lanserar flera verktyg som gör handelsplatsens 45 miljoner varor i USA tillgängliga att beställa från utlandet.

Om du slår in fel lösenkod till din IOS-enhet för många gånger blir den avaktiverad. Slår du fel kod sex gånger i rad blir den inaktiverad och det blir ganska jobbigt på alla sätt. Vi guidar dig genom proceduren.

En uppföljare till Iphone X är knappast att vänta förrän i september, men redan i sommar kan Iphone SE ersättas av en ny Iphone-modell visar registreringsbeteckningar som Apple har gjort.