Här ser du Huawei presentera de nya flaggskeppsmobilerna

Ida befinner sig i Paris för att se Huaweis lansering av flaggskeppsmobilen P20. Vill du också se eventet kan du göra det här.

Medan exempelvis Sony, Samsung och Nokia passade på att presentera nya telefoner under Mobile World Congress i Barcelona tidigare i februari vill Huawei ha allas fulla uppmärksamhet och kör ett eget event i Paris.

Det verkar i stort sett omöjligt att hålla något hemligt inför den här typen av event, och en hel del uppgifter har redan spridit sig runt om internet inför lanseringen av Huaweis nya flaggskepp P20.

Presskonferensen börjar klockan 15 den 27 mars och direktsänds på nätet, som du kan se här ovan.

Ser du fram emot något? Dela gärna med dig i kommentarerna! Ida återkommer efter eventet med första intryck av de nya telefonerna.

Kommentarer
39 svar

Det är inte bara Spotify-användare som kan summera sitt musikår. Lyssnar du via Apple Music kan du också få visualisera vad du lyssnat på, men det är något krångligare.

Nytt avsnitt av podden

Grejen med e-SIM

Andreas, Ida och Jakob står vid mikrofonerna och den här veckan pratas det om årets teknikprylar och inspiratörer, om e-SIM och om att Apple äntligen rättat till ett misstag.

Youtube-profilen Marques Brownlee gjorde ett stort blindtest bland följare på Twitter och Instagram, och resultatet är minst sagt överraskande.

Skulle den kanske bli ett alternativ för Apple-användare som bistert knyter näven i fickan över frånvaron av en Iphone SE 2?

Tack till johnh3 för detta #nyhetstips!

Nu går det att köpa Apple Watch Series 4 med e-SIM-abonnemang hos Telenor med prislappen 49 kronor i månaden. Är du sugen, eller har du rentav investerat redan? In och diskutera i forumet!

Apples nya Ipad Pro kommer med USB-C, men vad betyder det? Vad kan du göra med porten, och vad kan du inte göra? Läs vår guide för att få bättre koll på läget.