Här ser du Huawei presentera de nya flaggskeppsmobilerna

Ida befinner sig i Paris för att se Huaweis lansering av flaggskeppsmobilen P20. Vill du också se eventet kan du göra det här.

Medan exempelvis Sony, Samsung och Nokia passade på att presentera nya telefoner under Mobile World Congress i Barcelona tidigare i februari vill Huawei ha allas fulla uppmärksamhet och kör ett eget event i Paris.

Det verkar i stort sett omöjligt att hålla något hemligt inför den här typen av event, och en hel del uppgifter har redan spridit sig runt om internet inför lanseringen av Huaweis nya flaggskepp P20.

Presskonferensen börjar klockan 15 den 27 mars och direktsänds på nätet, som du kan se här ovan.

Ser du fram emot något? Dela gärna med dig i kommentarerna! Ida återkommer efter eventet med första intryck av de nya telefonerna.

Kommentarer
39 svar

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om Samsung, och tidigare har vi gjort samma sak med Google. Denna varma sommarvecka vill vi veta vad ni vet om Apple. Klarar ni tio rätt? Lycka till!

Netflix uppdaterar gränssnittet på sin tv-app, och ett nytt sidofält kommer snart att rullas ut till alla användare. Enligt Netflix ska det göra navigeringen enklare.

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.

Nu är Airplay 2 här, och med detta förvandlas Sonos ganska slutna högtalare till ett flexibelt underhållningssystem. Men det är inte helt utan brister.

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Samsung, och det gick bra för många även om få lyckades få alla rätt. Svårast var att veta när Samsung grundades.

Samsung har utvecklat marknades första LPDDR5-minne tillverkat med 10 nanometers-teknik. Det är 1,5 gånger snabbare än de minnen som sitter i dagens mobiltelefoner.