Här ser du Huawei presentera de nya flaggskeppsmobilerna

Ida befinner sig i Paris för att se Huaweis lansering av flaggskeppsmobilen P20. Vill du också se eventet kan du göra det här.

Medan exempelvis Sony, Samsung och Nokia passade på att presentera nya telefoner under Mobile World Congress i Barcelona tidigare i februari vill Huawei ha allas fulla uppmärksamhet och kör ett eget event i Paris.

Det verkar i stort sett omöjligt att hålla något hemligt inför den här typen av event, och en hel del uppgifter har redan spridit sig runt om internet inför lanseringen av Huaweis nya flaggskepp P20.

Presskonferensen börjar klockan 15 den 27 mars och direktsänds på nätet, som du kan se här ovan.

Ser du fram emot något? Dela gärna med dig i kommentarerna! Ida återkommer efter eventet med första intryck av de nya telefonerna.

Kommentarer
39 svar

Nästa vecka släpper Huawei sitt nya flaggskepp P30 Pro, men redan nu finns bilder på nätet.

Norska NRK avslöjar att Nokia 7 Plus-mobiler har skickat känsliga personuppgifter till en server i Kina. HMD Global erkänner vad som hänt, men säger sig ha åtgärdat det hela med en mjukvaruuppdatering.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Nästa års modeller ska enligt rykten inte göra skillnad på lyxigare och billigare modeller i valet av skärmpanel, och kanske offra flärpen helt.

På måndag väntas Apple presentera sin nya strömmande tv-tjänst, och listan över produktioner och program som företaget arbetar på är lång. Här är hela listan – men kan Apple verkligen utmana Netflix, Amazon och HBO?

Apple fortsätter att släppa nya prylar. Nu finns en ny version av deras populära trådlösa hörlurar Airpods ute i handeln.

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.