Här ser du Huawei presentera de nya flaggskeppsmobilerna

Ida befinner sig i Paris för att se Huaweis lansering av flaggskeppsmobilen P20. Vill du också se eventet kan du göra det här.

Medan exempelvis Sony, Samsung och Nokia passade på att presentera nya telefoner under Mobile World Congress i Barcelona tidigare i februari vill Huawei ha allas fulla uppmärksamhet och kör ett eget event i Paris.

Det verkar i stort sett omöjligt att hålla något hemligt inför den här typen av event, och en hel del uppgifter har redan spridit sig runt om internet inför lanseringen av Huaweis nya flaggskepp P20.

Presskonferensen börjar klockan 15 den 27 mars och direktsänds på nätet, som du kan se här ovan.

Ser du fram emot något? Dela gärna med dig i kommentarerna! Ida återkommer efter eventet med första intryck av de nya telefonerna.

Kommentarer
39 svar

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för ytterligare en karttjänst, populära Waze.

Tack till Json_81 för detta #nyhetstips!

En mycket välkommen nyhet i IOS 12 är möjligheten att använda andra lösenordshanterare än Apples egna för att autofylla lösenord. Så här gör du för att komma igång!

9 oktober är det dags för Google-event men redan nu vet vi det mesta, åtminstone om de nya telefonerna Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Apples köp av musiktjänsten Shazam är nu genomfört, och appen blir snart reklamfri för alla användare. Frågan är vad som händer med Shazam på längre sikt.

Apples nya flaggskepp Iphone XS är en klassisk S-uppdatering av förra årets Iphone X. Det mesta är sig likt, men lite bättre. Men räcker det för att motivera ett köp, när billigare telefoner blir allt bättre?

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.