Nu går det att kolla på Apples utbildningsevent

Är du nyfiken på vad som hände under Apples utbildningsevent? Nu går det att se presentationen i efterhand.

Under tisdagskvällen höll Apple ett event i en skola i Chicago där de bland annat visade upp en billigare Ipad med stöd för Apple Pencil. Denna gång direktsändes inte eventet men för den som vill kolla på det i efterhand går eventet att se här eller i Apple Events-appen på Apple TV.

Kommentarer
46 svar

Nästa vecka släpper Huawei sitt nya flaggskepp P30 Pro, men redan nu finns bilder på nätet.

Norska NRK avslöjar att Nokia 7 Plus-mobiler har skickat känsliga personuppgifter till en server i Kina. HMD Global erkänner vad som hänt, men säger sig ha åtgärdat det hela med en mjukvaruuppdatering.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Nästa års modeller ska enligt rykten inte göra skillnad på lyxigare och billigare modeller i valet av skärmpanel, och kanske offra flärpen helt.

På måndag väntas Apple presentera sin nya strömmande tv-tjänst, och listan över produktioner och program som företaget arbetar på är lång. Här är hela listan – men kan Apple verkligen utmana Netflix, Amazon och HBO?

Apple fortsätter att släppa nya prylar. Nu finns en ny version av deras populära trådlösa hörlurar Airpods ute i handeln.

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.