Nu går det att kolla på Apples utbildningsevent

Är du nyfiken på vad som hände under Apples utbildningsevent? Nu går det att se presentationen i efterhand.

Under tisdagskvällen höll Apple ett event i en skola i Chicago där de bland annat visade upp en billigare Ipad med stöd för Apple Pencil. Denna gång direktsändes inte eventet men för den som vill kolla på det i efterhand går eventet att se här eller i Apple Events-appen på Apple TV.

Kommentarer
46 svar

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om Samsung, och tidigare har vi gjort samma sak med Google. Denna varma sommarvecka vill vi veta vad ni vet om Apple. Klarar ni tio rätt? Lycka till!

Netflix uppdaterar gränssnittet på sin tv-app, och ett nytt sidofält kommer snart att rullas ut till alla användare. Enligt Netflix ska det göra navigeringen enklare.

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.

Nu är Airplay 2 här, och med detta förvandlas Sonos ganska slutna högtalare till ett flexibelt underhållningssystem. Men det är inte helt utan brister.

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Samsung, och det gick bra för många även om få lyckades få alla rätt. Svårast var att veta när Samsung grundades.

Samsung har utvecklat marknades första LPDDR5-minne tillverkat med 10 nanometers-teknik. Det är 1,5 gånger snabbare än de minnen som sitter i dagens mobiltelefoner.