Hårdvara för bilen?

Spotify-event 24 april – kanske en spelare för bilen

UPPDATERAD. Svenska musikjätten Spotify har nyheter att dela med sig av, och bjuder in till ett mediaevent 24 april i New York. Kanske rör det sig om en spelare för bilen.

Trots hård konkurrens från teknikjättar som Apple, Google och Amazon är Spotify fortfarande störst när det gäller strömmande musik. Nu har den svenska musiktjänsten något nytt att avslöja, och har skickat ut inbjudningar till ett mediaevent i New York 24 april.

Spotify själva är förtegna om vad eventet gäller. Men flera användare rapporterar att de fått erbjudande om att testa en pryl för 12,99 dollar i månaden om de tecknar ett 12 månaders abonnemang. Bilden som kom med erbjudandet tyder på att det rör sig om en spelare för bilen med möjlighet att styra musiken med rösten. Enheten är rund med fysiska knappar för att styra musiken och en LED-ring runt om i Spotify-grönt.

Tidigare har det också ryktats om att Spotify arbetar på en egen högtalare i stil med Apples Homepod eller Google Home Max. Ytterligare en möjlighet är nytt abonnemang med musik i högre teknisk kvalitet. Vad hoppas du själva på att få se från Spotify om tre veckor?

Källa: The Verge

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
11 svar

Kan du allt som är värt att veta om Spotify? Det finns alltid mer att lära, och här delar vi med oss av 14 smarta tips och inställningar som gör dig till ett Spotify-proffs.

Just nu håller Andreas på att testa Sonys senaste flaggskepp Xperia XZ2 som i teorin låter imponerande. Här är hans första intryck av telefonen. Passa på att ställ frågor och kom med önskemål eller bara snacka av dig!

Facebook är minst sagt i hetluften nu så 99 letar i frågearkivet och ställer denna vecka 10 kluriga frågor om grundaren och vd:n Mark Zuckerberg. Hur många rätt får du?

Amazon satsar på internationell handel och lanserar flera verktyg som gör handelsplatsens 45 miljoner varor i USA tillgängliga att beställa från utlandet.

Om du slår in fel lösenkod till din IOS-enhet för många gånger blir den avaktiverad. Slår du fel kod sex gånger i rad blir den inaktiverad och det blir ganska jobbigt på alla sätt. Vi guidar dig genom proceduren.

En uppföljare till Iphone X är knappast att vänta förrän i september, men redan i sommar kan Iphone SE ersättas av en ny Iphone-modell visar registreringsbeteckningar som Apple har gjort.