Hårdvara för bilen?

Spotify-event 24 april – kanske en spelare för bilen

UPPDATERAD. Svenska musikjätten Spotify har nyheter att dela med sig av, och bjuder in till ett mediaevent 24 april i New York. Kanske rör det sig om en spelare för bilen.

Trots hård konkurrens från teknikjättar som Apple, Google och Amazon är Spotify fortfarande störst när det gäller strömmande musik. Nu har den svenska musiktjänsten något nytt att avslöja, och har skickat ut inbjudningar till ett mediaevent i New York 24 april.

Spotify själva är förtegna om vad eventet gäller. Men flera användare rapporterar att de fått erbjudande om att testa en pryl för 12,99 dollar i månaden om de tecknar ett 12 månaders abonnemang. Bilden som kom med erbjudandet tyder på att det rör sig om en spelare för bilen med möjlighet att styra musiken med rösten. Enheten är rund med fysiska knappar för att styra musiken och en LED-ring runt om i Spotify-grönt.

Tidigare har det också ryktats om att Spotify arbetar på en egen högtalare i stil med Apples Homepod eller Google Home Max. Ytterligare en möjlighet är nytt abonnemang med musik i högre teknisk kvalitet. Vad hoppas du själva på att få se från Spotify om tre veckor?

Källa: The Verge

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
11 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.