Jaaa! Idag kan du beställa röda Iphone 8 och Iphone 8 Plus

UPPDATERAD. Den 10 april kan du beställa röda versioner av Iphone 8 och Iphone 8 Plus. Framsidan är svart!

Älskar du rött och kan inte tänka dig någon annan telefon än Iphone? Läs då vidare här. I mars 2017 släppte Apple två vrålsnygga Iphone 7 och Iphone 7 Plus. Jag placerade dem direkt högst upp på listan över snygga mobiler (ja, jag älskar rött – allt är snyggare i den färgen).

Nu har Apple officiellt bekräftat att du från och med den 10 april klockan 14:30 kan beställa röda versioner av Iphone 8 och 8 Plus. Hurra säger jag! Många blir troligen glada över att framsidan på de här modellerna är svart. De första exemplaren dyker upp i butikerna fredag den 13 april. Enheterna kommer med 64 gigabyte eller 256 gigabyte lagring och kostar från 7 995 kronor.

Du som istället önskar dig en röd Iphone X får nöja dig med att Apple släpper ett nytt Folio-skal i rött läder. Inte riktigt samma sak, men snyggt det också.

Källa: Macrumors

Nyheten har uppdaterats sedan Apple släppt ett pressmeddelande som bekräftar de tidigare ryktena som vi först skrev om.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
26 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.