Jaaa! Idag kan du beställa röda Iphone 8 och Iphone 8 Plus

UPPDATERAD. Den 10 april kan du beställa röda versioner av Iphone 8 och Iphone 8 Plus. Framsidan är svart!

Älskar du rött och kan inte tänka dig någon annan telefon än Iphone? Läs då vidare här. I mars 2017 släppte Apple två vrålsnygga Iphone 7 och Iphone 7 Plus. Jag placerade dem direkt högst upp på listan över snygga mobiler (ja, jag älskar rött – allt är snyggare i den färgen).

Nu har Apple officiellt bekräftat att du från och med den 10 april klockan 14:30 kan beställa röda versioner av Iphone 8 och 8 Plus. Hurra säger jag! Många blir troligen glada över att framsidan på de här modellerna är svart. De första exemplaren dyker upp i butikerna fredag den 13 april. Enheterna kommer med 64 gigabyte eller 256 gigabyte lagring och kostar från 7 995 kronor.

Du som istället önskar dig en röd Iphone X får nöja dig med att Apple släpper ett nytt Folio-skal i rött läder. Inte riktigt samma sak, men snyggt det också.

Källa: Macrumors

Nyheten har uppdaterats sedan Apple släppt ett pressmeddelande som bekräftar de tidigare ryktena som vi först skrev om.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
26 svar

Kan du allt som är värt att veta om Spotify? Det finns alltid mer att lära, och här delar vi med oss av 14 smarta tips och inställningar som gör dig till ett Spotify-proffs.

Just nu håller Andreas på att testa Sonys senaste flaggskepp Xperia XZ2 som i teorin låter imponerande. Här är hans första intryck av telefonen. Passa på att ställ frågor och kom med önskemål eller bara snacka av dig!

Facebook är minst sagt i hetluften nu så 99 letar i frågearkivet och ställer denna vecka 10 kluriga frågor om grundaren och vd:n Mark Zuckerberg. Hur många rätt får du?

Amazon satsar på internationell handel och lanserar flera verktyg som gör handelsplatsens 45 miljoner varor i USA tillgängliga att beställa från utlandet.

Om du slår in fel lösenkod till din IOS-enhet för många gånger blir den avaktiverad. Slår du fel kod sex gånger i rad blir den inaktiverad och det blir ganska jobbigt på alla sätt. Vi guidar dig genom proceduren.

En uppföljare till Iphone X är knappast att vänta förrän i september, men redan i sommar kan Iphone SE ersättas av en ny Iphone-modell visar registreringsbeteckningar som Apple har gjort.