Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vi utser den bästa 99-mobilen tillsammans

Vi älskar våra mobiler, men ofta finns det någon eller några detaljer vi gärna skulle plocka in från andra produkter. Vi tänkte därför se hur den ultimata 99-mobilen skulle se ut!

Oavsett hur mycket vi älskar den telefonen vi senast valde finns det oftast någon eller några punkter vi gärna skulle se förbättrade, eller funktioner från andra telefoner vi gärna skulle vilja se i den egna telefonen. Så är det för oss på redaktionen, och vi gissar att det även gäller de flesta av oss här på 99.

Vi tänkte därför ta tempen på vad som utgör den ultimata telefonen, en Frankenstein-skapelse som sammanfogar alla de bästa egenskaperna vi skulle vilja se i den bästa telefonen vi kan föreställa oss. På den kommande två sidorna berättar Andreas, Amanda, Ida och Jakob om vad de helst vill se i sina drömmobiler.

Hur ser din drömmobil ut?

Nu vill vi veta hur din drömmobil ser ut! Vilken kombination av egenskaper skulle du sätta samman i din egna Frankenstein-mobil? Skriv av dig i kommentarerna så återkommer vi med hur den ultimata 99-mobilen ser ut nästa vecka!

Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.