quizresultat

Musik och teknik går hand i hand på 99

Förra veckans quiz kombinerade musik och teknik, en blandning där många klarade sig bra men få lyckades pricka in alla rätt.

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om musik och teknik, och närmare bestämt samröret mellan dessa. Så här långt har 290 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: IBM är ett gammalt företag, och har samlat på sig flera företagslåtar under åren, bland annat "Ever Onward" och March on with IBM". Men vad heter den officiella IBM-låten, som komponerades av Vittorio Giannini och framfördes 1939 på världsutställningen i New York?
Rätt svar: Hail to the IBM.

Den lättaste frågan: Vilken grupp hamnade automatiskt i miljontaels människors Iphone 2014?
Rätt svar: U2.

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
18 svar

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Vi har fått hem Andreas lagom till ett nytt avsnitt av 99podden. Den här veckan om Huawei Mate 20 Pro och Google som nu inför licensavgifter för bland annat Google Play Store inom EU.

Om det vardagliga slitet börjar kännas kämpigt kan robotkompisen Vector underlätta livet med både charm och praktisk assistans.

Tack till Mackan1984 för detta #nyhetstips!

Rykten fortsätter påstå att kommande Ipad Pro-modeller byter Lightning-porten mot USB Type-C, och ska bland annat stöda 4K-video ut till externa skärmar.

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.