quizresultat

Musik och teknik går hand i hand på 99

Förra veckans quiz kombinerade musik och teknik, en blandning där många klarade sig bra men få lyckades pricka in alla rätt.

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om musik och teknik, och närmare bestämt samröret mellan dessa. Så här långt har 290 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: IBM är ett gammalt företag, och har samlat på sig flera företagslåtar under åren, bland annat "Ever Onward" och March on with IBM". Men vad heter den officiella IBM-låten, som komponerades av Vittorio Giannini och framfördes 1939 på världsutställningen i New York?
Rätt svar: Hail to the IBM.

Den lättaste frågan: Vilken grupp hamnade automatiskt i miljontaels människors Iphone 2014?
Rätt svar: U2.

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
18 svar

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?