quizresultat

Musik och teknik går hand i hand på 99

Förra veckans quiz kombinerade musik och teknik, en blandning där många klarade sig bra men få lyckades pricka in alla rätt.

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om musik och teknik, och närmare bestämt samröret mellan dessa. Så här långt har 290 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: IBM är ett gammalt företag, och har samlat på sig flera företagslåtar under åren, bland annat "Ever Onward" och March on with IBM". Men vad heter den officiella IBM-låten, som komponerades av Vittorio Giannini och framfördes 1939 på världsutställningen i New York?
Rätt svar: Hail to the IBM.

Den lättaste frågan: Vilken grupp hamnade automatiskt i miljontaels människors Iphone 2014?
Rätt svar: U2.

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
18 svar

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?