quizresultat

Musik och teknik går hand i hand på 99

Förra veckans quiz kombinerade musik och teknik, en blandning där många klarade sig bra men få lyckades pricka in alla rätt.

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om musik och teknik, och närmare bestämt samröret mellan dessa. Så här långt har 290 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: IBM är ett gammalt företag, och har samlat på sig flera företagslåtar under åren, bland annat "Ever Onward" och March on with IBM". Men vad heter den officiella IBM-låten, som komponerades av Vittorio Giannini och framfördes 1939 på världsutställningen i New York?
Rätt svar: Hail to the IBM.

Den lättaste frågan: Vilken grupp hamnade automatiskt i miljontaels människors Iphone 2014?
Rätt svar: U2.

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
18 svar

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

Imorgon träder GDPR-lagen i kraft, och därför uppmärksammar vi tillfällen när datalagring inte har funkat så bra i veckans quiz. Vad kan du om teknikvärldens läckor? Lycka till!

WWDC är snart här och då får vi veta mer om Apples planer för nästa version av deras mobila operativssystem – IOS 12. Vad ligger högst upp på din önskelista? Är det samma som andra här på forumet? Gå in och snacka av dig om önskemål och tankar!

Allt ska digitaliseras, från kalsonger till tandborstar och kaffekoppar. Allt ska bli smart och digitalt men vilken nytta göra det och varför är vi så dåliga på det?

Vi har fått klämma och känna på LG G7 som enligt företaget representerar en förnyad satsning på mobilmarknaden i Norden efter en tvåårig dvala.

Numera är det enkelt att ställa upp en kamera hemma och hålla koll medan du är på annat håll. 99-akuten går igenom vad lagen säger och tipsar om några kameror ifall du är på jakt.