Äntligen fredag!

Hur paket magiskt når dig

Det blir allt vanligare och vanligare att vi köper saker på nätet men varorna skickas inte av sig själva. Veckans fredagsvideo visar exakt hur avancerat detta maskineri är.

Med ett enkelt knapptryck kan jag få hem nästan vad som helst från jordens alla hörn. Det har aldrig varit så enkelt att köpa saker på nätet och på bara några dagar når paketet från USA eller Kina mig men varorna varken packar eller skickar sig själva. För att detta ska funka smidigt och snabbt krävs ett avancerat maskineri som nästan verkar drivas magiskt, men så är det ju inte.

I denna video får du en inblick i hur paket skickas hit och dit världen över för att till sist landa vid din dörr.

Trevlig helg!

Kommentarer
2 svar

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Tack till Texmex för detta #nyhetstips!