quizresultat

Vi är bundis med Zuckerberg

Förra veckan ställde vi tio frågor om Mark Zuckerberg och trots att många här inte använder Facebook vet vi förvånansvärt mycket om honom!

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Så här långt har 208 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Mark är gift och har två döttrar, vad heter familjemedlemmarna?
Rätt svar: Priscilla, Maxima och August

Mark är gift och har två döttrar, vad heter familjemedlemmarna?

Den lättaste frågan: Mark Zuckerberg är tätt förknippad med tjänsten Facebook med över två miljarder användare. Hur kom Facebook till?
Rätt svar: 4 feb 2004 startade Zuckerberg Facebook från sitt studentrum på Harvard, först bara för skolans studenter

Mark Zuckerberg är tätt förknippad med tjänsten Facebook med över två miljarder användare. Hur kom Facebook till?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Sennheiser Ambeo är hörlurarna för dig som spelar in mycket video med mobilen, för den coolaste funktionen är mikrofoner som spelar in 3D-ljud. Ida testar de smala, men häftiga, lurarna.

Huawei hyllar sina egna mobilkameror i en reklamfilm för telefonen Nova 3, men bilderna är i själva verket tagna med en stor systemkamera.

Google arbetar på en ny variant av Chromecast, som får förbättrad wifi-anslutning samt Bluetooth, och kanske även stöd för kommande speltjänsten Yeti.

Kvinnor är mer benägna än män att göra köp inuti mobilappar som spel, fastän de också är svårare att locka till en app från första början.

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!