quizresultat

Vi är bundis med Zuckerberg

Förra veckan ställde vi tio frågor om Mark Zuckerberg och trots att många här inte använder Facebook vet vi förvånansvärt mycket om honom!

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Så här långt har 208 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Mark är gift och har två döttrar, vad heter familjemedlemmarna?
Rätt svar: Priscilla, Maxima och August

Mark är gift och har två döttrar, vad heter familjemedlemmarna?

Den lättaste frågan: Mark Zuckerberg är tätt förknippad med tjänsten Facebook med över två miljarder användare. Hur kom Facebook till?
Rätt svar: 4 feb 2004 startade Zuckerberg Facebook från sitt studentrum på Harvard, först bara för skolans studenter

Mark Zuckerberg är tätt förknippad med tjänsten Facebook med över två miljarder användare. Hur kom Facebook till?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en vecka, och så här tycker han.

Blott förra veckan skrev vi om att datorspel i mobilen ska bli möjligt via appen Steam Link, men Apple stänger ner möjligheten innan den ens släppts.