quizresultat

Vi är bundis med Zuckerberg

Förra veckan ställde vi tio frågor om Mark Zuckerberg och trots att många här inte använder Facebook vet vi förvånansvärt mycket om honom!

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Så här långt har 208 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Mark är gift och har två döttrar, vad heter familjemedlemmarna?
Rätt svar: Priscilla, Maxima och August

Mark är gift och har två döttrar, vad heter familjemedlemmarna?

Den lättaste frågan: Mark Zuckerberg är tätt förknippad med tjänsten Facebook med över två miljarder användare. Hur kom Facebook till?
Rätt svar: 4 feb 2004 startade Zuckerberg Facebook från sitt studentrum på Harvard, först bara för skolans studenter

Mark Zuckerberg är tätt förknippad med tjänsten Facebook med över två miljarder användare. Hur kom Facebook till?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Apple fortsätter sin satsning på seminarier och gratis digitala läroböcker om bland annat fotografering och videoredigering. Nu har materialet "Alla kan skapa" översatts till fler språk, och även svenska är på gång.

Andreas flyger till Paris för att titta på Honors senaste telefon, som skryter med både skärmhål och 48 megapixlars kamera. Vad vill du att vi kikar extra på?

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Ikea och Sonos samarbetar kring den kommande högtalarserien Symfonisk, och nu har en video släppts som avslöjar att produkten kommer senare i år.

Apples karttjänst har nu fått stöd för kollektivtrafik i Sverige, inklusive bussar, tunnelbana, rälsbuss och Intercity-tåg.

Tack till Innis för detta #nyhetstips!

Den här veckan gästas podden av Karl Emil Nikka som av er läsare blev framröstad till Årets teknikinspiratör. Vi pratar förstås om säkerhet i olika former – missa inte detta!