quizresultat

Vi är bundis med Zuckerberg

Förra veckan ställde vi tio frågor om Mark Zuckerberg och trots att många här inte använder Facebook vet vi förvånansvärt mycket om honom!

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Så här långt har 208 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Mark är gift och har två döttrar, vad heter familjemedlemmarna?
Rätt svar: Priscilla, Maxima och August

Mark är gift och har två döttrar, vad heter familjemedlemmarna?

Den lättaste frågan: Mark Zuckerberg är tätt förknippad med tjänsten Facebook med över två miljarder användare. Hur kom Facebook till?
Rätt svar: 4 feb 2004 startade Zuckerberg Facebook från sitt studentrum på Harvard, först bara för skolans studenter

Mark Zuckerberg är tätt förknippad med tjänsten Facebook med över två miljarder användare. Hur kom Facebook till?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Tack till Texmex för detta #nyhetstips!