Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

RHA släpper hyllade lurar i klassisk färg

RHA har klarat sig bra i den stenhårda konkurrensen bland trådlösa hörlurar tack vare god design och bra ljud. Nu kommer instegsmodellen MA650 Wireless i vitt.

99 har under flera år haft en otvungen kärleksrelation med hörlurstillverkaren RHA, som alltid imponerat med sin robusta byggkvalitet och fokus på bra ljudkvalitet. För ett år sedan hoppade RHA på trenden med trådlösa hörlurar, och släppte Bluetooth-varianter av storsäljarna MA650 och MA750.

För den som letar alternativ till Airpods med lite mer tryck i ljudet är MA650 Wireless ett riktigt prisvärt alternativ, och från och med idag erbjuder RHA också lurarna i den klassiska Iphone-färgen vitt. Förutom den nya ytan är det samma lurar som tidigare, vilket innebär rimliga 12 timmars batteritid och stöd för både AptX och AAC över Bluetooth. Laddning sker med superkontakten USB Type-C.

Riktpriset är 1 000 kronor, en rejäl slant lägre än Airpods. Den nya vita varianten av MA 650 Wireless går att köpa direkt från RHA:s egen nätbutik, eller hos återförsäljare.

Ska du köpa nya lurar?

Letar du nya hörlurar inför sommaren, eller har du precis köpt? Vilka modeller har du spanat in, och vad efterfrågar du när det gäller hörlurar? Hur mycket får de kosta, och hur viktigt är ljudkvaliten för dig? Berätta i kommentarerna, och tipsa!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.