Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG lanserar G7 Thinq

LG släpper nytt flaggskepp, en telefon som döps till G7 Thinq. Här bjuds på flärpdesign, bättre skärm och ljud för "finsmakare".

Nu presenterar LG ett nytt flaggskepp, telefonen G7 Thinq. Den visades upp vid ett event i New York och bjuder på flärpdesign, bättre skärm och ljud för "finsmakare". G7:an är en vidareutveckling av de tidigare modellerna i serien och plockar också med sig AI-funktionerna som introducerades tidigare i år med V30S Thinq.

LG G7 Thinq är utrustad med en 6,1-tums skärm i 19,5:9-format med en maximal ljusstyrka på 1 000 nits. Den ligger enligt LG bra i handen och ger bra färgåtergivning även i väldigt ljusa förhållanden. Samtidigt ska skärmen dra upp till 30 procent mindre batteri än i föregående modell. LG har valt Qualcomm 845-kretsen och stoppar också in 4 gigabyte primärminne och 64 gigabyte lagring. Telefonen kör Android Oreo.

Den här telefonen riktar sig till dig som lyssnar på mycket musik i mobilen. LG:s Boombox-högtalare gör debut i den här telefonen och bjuder på högre volym och mer bas. Telefonens inre används som en resonanslåda och om telefonen ligger på en plan yta kan basen förstärkas ytterligare.

Men också för dig som lyssnar med hörlurar finns det nyheter. G7 Thinq är LG:s första telefon som erbjuder DTS:X 3D-surroundljud med upp till 7.1-kanaler och en Hifi Quad Dac med stöd för ljud i MQA-format, något som enligt LG ska tilltala också de mest krävande audiofilerna.

Är du mer intresserad av kameradelen sitter det två 16 megapixel kameror på baksidan varav den ena erbjuder vidvinkel. På framsidan sitter en 8 megapixel-kamera.

När G7 Thinq kommer gå att köpa och vad den kommer att kosta vet vi inte än, men det ska meddelas inom kort.

99 ska träffa LG för en svensk pressträff senare i maj då vi får undersöka den nya telefonen på nära håll.

Gillar du LG:s telefoner? Vad tycker du om LG G7:an?

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.