Du borde genast byta lösenord på Twitter

Twitter har råkat spara sina användares lösenord i ren text, och uppmanar nu alla att byta till ett nytt.

Twitter uppmanar alla sina drygt 300 miljoner användare att byta lösenord omedelbart. Detta efter att en bugg gjort lösenord tillgängliga som ren text i en intern loggfil. Enligt Twitter finns det inget som tyder på att lösenorden hamnat i orätta händer, men för säkerhets skull bör alla användare alltså byta.

Twitter understryker också att buggen är åtgärdad och listan med lösenord raderad. Enklaste sättet att byta lösenord är via den här länken:

https://twitter.com/settings/password

Källa: Twitter

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
14 svar

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Tack till Texmex för detta #nyhetstips!