Du borde genast byta lösenord på Twitter

Twitter har råkat spara sina användares lösenord i ren text, och uppmanar nu alla att byta till ett nytt.

Twitter uppmanar alla sina drygt 300 miljoner användare att byta lösenord omedelbart. Detta efter att en bugg gjort lösenord tillgängliga som ren text i en intern loggfil. Enligt Twitter finns det inget som tyder på att lösenorden hamnat i orätta händer, men för säkerhets skull bör alla användare alltså byta.

Twitter understryker också att buggen är åtgärdad och listan med lösenord raderad. Enklaste sättet att byta lösenord är via den här länken:

https://twitter.com/settings/password

Källa: Twitter

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
14 svar

Point heter ett svenskutvecklat larm för hemmet eller stugan som inte använder någon kamera för att övervaka. 99 har testat vad den lilla vita dosan går för.

De som redan äger en LG-tv är inte nöjda med att bara årets modeller får stöd för Airplay och Homekit. Nu ska ett upprop få tillverkaren på andra tankar.

Den norska ekobrottsmyndigheten Økokrim har inlett en utredning av den strömmande musiktjänsten Tidal, där miljontals rapporterade musikströmmar kan vara fejk.

Att Apple gav rabatt på batteribyte gjorde att hela 11 miljoner Iphone-användare slog till, jämfört med det normala 1-2 miljoner.

Chromecast Audio går i graven, men för den som fortfarande vill koppla gamla ljudgrejor till ny trådlös teknik finns det flera alternativ, både billiga och dyra.

Ipod kanske ännu inte är redo för pensionen, för om vi ska tro de senaste ryktena från Asien är en ny modell av Ipod Touch på gång från Apple. Är det något du skulle köpa?