äntligen fredag!

Glaset som blir ogenomskinligt på 0 sekunder

Den senaste tiden har redaktionen grottat ner sig i smarta glas och speglar. Kolla in den här tekniken som med ett knapptryck skiftar mellan klart glas och ogenomskinligt.

Det mesta runt omkring oss kan bli smart eller smartare på ett eller annat vis. Detta gäller även något så simpel som glas. I ett knapptryck eller tack vare någon typ av automation kan detta glas växla mellan ett helt klart glas och ett privat läge där glaset är så dimmat att det också är ogenomskinligt.

Fruktansvärt användbart på arbetsplatser eller olika typer av offentliga platser men jag kan komma på flera lösningar i hemmet som skulle vara riktigt häftiga med den här tekniken.

Än så länge är glaset superdyrt men det kostar inget att drömma! Vad skulle du göra med ett sånt här glas om du fick hur mycket du ville gratis?

Trevligt helg!

Kommentarer
9 svar

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Tack till Texmex för detta #nyhetstips!