äntligen fredag!

Glaset som blir ogenomskinligt på 0 sekunder

Den senaste tiden har redaktionen grottat ner sig i smarta glas och speglar. Kolla in den här tekniken som med ett knapptryck skiftar mellan klart glas och ogenomskinligt.

Det mesta runt omkring oss kan bli smart eller smartare på ett eller annat vis. Detta gäller även något så simpel som glas. I ett knapptryck eller tack vare någon typ av automation kan detta glas växla mellan ett helt klart glas och ett privat läge där glaset är så dimmat att det också är ogenomskinligt.

Fruktansvärt användbart på arbetsplatser eller olika typer av offentliga platser men jag kan komma på flera lösningar i hemmet som skulle vara riktigt häftiga med den här tekniken.

Än så länge är glaset superdyrt men det kostar inget att drömma! Vad skulle du göra med ett sånt här glas om du fick hur mycket du ville gratis?

Trevligt helg!

Kommentarer
9 svar

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en vecka, och så här tycker han.

Blott förra veckan skrev vi om att datorspel i mobilen ska bli möjligt via appen Steam Link, men Apple stänger ner möjligheten innan den ens släppts.

Har du bra tips att dela med dig om vilken trådlös högtalare man bör välja, eller är du rentav nyfiken på detta själv? Tipsa eller läs för all del då i denna forumtråd!