äntligen fredag!

Glaset som blir ogenomskinligt på 0 sekunder

Den senaste tiden har redaktionen grottat ner sig i smarta glas och speglar. Kolla in den här tekniken som med ett knapptryck skiftar mellan klart glas och ogenomskinligt.

Det mesta runt omkring oss kan bli smart eller smartare på ett eller annat vis. Detta gäller även något så simpel som glas. I ett knapptryck eller tack vare någon typ av automation kan detta glas växla mellan ett helt klart glas och ett privat läge där glaset är så dimmat att det också är ogenomskinligt.

Fruktansvärt användbart på arbetsplatser eller olika typer av offentliga platser men jag kan komma på flera lösningar i hemmet som skulle vara riktigt häftiga med den här tekniken.

Än så länge är glaset superdyrt men det kostar inget att drömma! Vad skulle du göra med ett sånt här glas om du fick hur mycket du ville gratis?

Trevligt helg!

Kommentarer
9 svar

Sennheiser Ambeo är hörlurarna för dig som spelar in mycket video med mobilen, för den coolaste funktionen är mikrofoner som spelar in 3D-ljud. Ida testar de smala, men häftiga, lurarna.

Huawei hyllar sina egna mobilkameror i en reklamfilm för telefonen Nova 3, men bilderna är i själva verket tagna med en stor systemkamera.

Google arbetar på en ny variant av Chromecast, som får förbättrad wifi-anslutning samt Bluetooth, och kanske även stöd för kommande speltjänsten Yeti.

Kvinnor är mer benägna än män att göra köp inuti mobilappar som spel, fastän de också är svårare att locka till en app från första början.

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!