För 99:s läsare

Pangpris på batteribyte hos Digital Inn

För dig som tänkt byta batteri i din Iphone bjuder Digital Inn på rabatt, bara för 99:s läsare, vilket gör att ett batteribyte där bara kostar 250 kronor.

Sommaren närmar sig med stormsteg, och när vi nyligen frågade här på 99 var det många som planerar att lämna in sin Iphone för ett batteribyte i samband med detta. Apple erbjuder som bekant rabatt hela året, och ett batteribyte utanför garantin kostar 295 kronor inklusive moms för Iphone 6 och nyare modeller.

Antalet Apple-butiker är begränsade i Sverige, och därför finns det också auktoriserade serviceverkstäder som kan ta hand om batteribytet. Hos återförsäljaren Digital Inn kostar ett byte normalt 395 kronor, men här har vi lyckats ordna ett förmånligt erbjudande som gäller alla 99:s medlemmar. Den som anger "99.se" vid inlämning får 145 kronors rabatt vilket innebär att priset hamnar på 250 kronor – alltså billigare än hos Apple själva.

Erbjudandet gäller vid inlämning i följande av Digital Inn:s butiker: Stockholm Sveavägen, Stockholm Götgatan, Uppsala, Örebro samt Linköping. Det gäller från och med idag 17 maj och fram till och med sista december, så länge Apples egna prissättning står fast.

Det är bara att besöka någon av ovanstående butiker för inlämningen, men för att försäkra sig om att batteri för just din Iphone-modell finns i lager kan det vara en god idé att boka tid för byte genom service@digitalinn.se eller genom att boka på telefon 010-330 30 00.

Stort tack för detta, Digital Inn!

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?