För 99:s läsare

Pangpris på batteribyte hos Digital Inn

För dig som tänkt byta batteri i din Iphone bjuder Digital Inn på rabatt, bara för 99:s läsare, vilket gör att ett batteribyte där bara kostar 250 kronor.

Sommaren närmar sig med stormsteg, och när vi nyligen frågade här på 99 var det många som planerar att lämna in sin Iphone för ett batteribyte i samband med detta. Apple erbjuder som bekant rabatt hela året, och ett batteribyte utanför garantin kostar 295 kronor inklusive moms för Iphone 6 och nyare modeller.

Antalet Apple-butiker är begränsade i Sverige, och därför finns det också auktoriserade serviceverkstäder som kan ta hand om batteribytet. Hos återförsäljaren Digital Inn kostar ett byte normalt 395 kronor, men här har vi lyckats ordna ett förmånligt erbjudande som gäller alla 99:s medlemmar. Den som anger "99.se" vid inlämning får 145 kronors rabatt vilket innebär att priset hamnar på 250 kronor – alltså billigare än hos Apple själva.

Erbjudandet gäller vid inlämning i följande av Digital Inn:s butiker: Stockholm Sveavägen, Stockholm Götgatan, Uppsala, Örebro samt Linköping. Det gäller från och med idag 17 maj och fram till och med sista december, så länge Apples egna prissättning står fast.

Det är bara att besöka någon av ovanstående butiker för inlämningen, men för att försäkra sig om att batteri för just din Iphone-modell finns i lager kan det vara en god idé att boka tid för byte genom service@digitalinn.se eller genom att boka på telefon 010-330 30 00.

Stort tack för detta, Digital Inn!

Den nya tjänsten 3Världen innebär att det nu blir billigare att använda data när du reser utanför de roamingfria EU-länderna.

Swedbank verkar inte ha någon brådska att ge stöd åt populära tjänster som Apple Pay. Nu släpper banken en egen app för mobila betalningar, endast för Android-mobiler.

Skotillverkaren Nike är aktuella med ett par självsnörande skor, Adapt BB. Utöver att skorna snörar sig själv i sann Marty McFly-anda har skorna en app för att justera en del av funktionerna.

Det som många anser vara det fulaste batterifodralet i historien har kommit åter, nämligen Apple Smart Battery Case som nu finns tillgängligt för den senaste generationen Iphone-modeller.

Point heter ett svenskutvecklat larm för hemmet eller stugan som inte använder någon kamera för att övervaka. 99 har testat vad den lilla vita dosan går för.

De som redan äger en LG-tv är inte nöjda med att bara årets modeller får stöd för Airplay och Homekit. Nu ska ett upprop få tillverkaren på andra tankar.