Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

För 99:s läsare

Pangpris på batteribyte hos Digital Inn

För dig som tänkt byta batteri i din Iphone bjuder Digital Inn på rabatt, bara för 99:s läsare, vilket gör att ett batteribyte där bara kostar 250 kronor.

Sommaren närmar sig med stormsteg, och när vi nyligen frågade här på 99 var det många som planerar att lämna in sin Iphone för ett batteribyte i samband med detta. Apple erbjuder som bekant rabatt hela året, och ett batteribyte utanför garantin kostar 295 kronor inklusive moms för Iphone 6 och nyare modeller.

Antalet Apple-butiker är begränsade i Sverige, och därför finns det också auktoriserade serviceverkstäder som kan ta hand om batteribytet. Hos återförsäljaren Digital Inn kostar ett byte normalt 395 kronor, men här har vi lyckats ordna ett förmånligt erbjudande som gäller alla 99:s medlemmar. Den som anger "99.se" vid inlämning får 145 kronors rabatt vilket innebär att priset hamnar på 250 kronor – alltså billigare än hos Apple själva.

Erbjudandet gäller vid inlämning i följande av Digital Inn:s butiker: Stockholm Sveavägen, Stockholm Götgatan, Uppsala, Örebro samt Linköping. Det gäller från och med idag 17 maj och fram till och med sista december, så länge Apples egna prissättning står fast.

Det är bara att besöka någon av ovanstående butiker för inlämningen, men för att försäkra sig om att batteri för just din Iphone-modell finns i lager kan det vara en god idé att boka tid för byte genom service@digitalinn.se eller genom att boka på telefon 010-330 30 00.

Stort tack för detta, Digital Inn!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.