För 99:s läsare

Pangpris på batteribyte hos Digital Inn

För dig som tänkt byta batteri i din Iphone bjuder Digital Inn på rabatt, bara för 99:s läsare, vilket gör att ett batteribyte där bara kostar 250 kronor.

Sommaren närmar sig med stormsteg, och när vi nyligen frågade här på 99 var det många som planerar att lämna in sin Iphone för ett batteribyte i samband med detta. Apple erbjuder som bekant rabatt hela året, och ett batteribyte utanför garantin kostar 295 kronor inklusive moms för Iphone 6 och nyare modeller.

Antalet Apple-butiker är begränsade i Sverige, och därför finns det också auktoriserade serviceverkstäder som kan ta hand om batteribytet. Hos återförsäljaren Digital Inn kostar ett byte normalt 395 kronor, men här har vi lyckats ordna ett förmånligt erbjudande som gäller alla 99:s medlemmar. Den som anger "99.se" vid inlämning får 145 kronors rabatt vilket innebär att priset hamnar på 250 kronor – alltså billigare än hos Apple själva.

Erbjudandet gäller vid inlämning i följande av Digital Inn:s butiker: Stockholm Sveavägen, Stockholm Götgatan, Uppsala, Örebro samt Linköping. Det gäller från och med idag 17 maj och fram till och med sista december, så länge Apples egna prissättning står fast.

Det är bara att besöka någon av ovanstående butiker för inlämningen, men för att försäkra sig om att batteri för just din Iphone-modell finns i lager kan det vara en god idé att boka tid för byte genom service@digitalinn.se eller genom att boka på telefon 010-330 30 00.

Stort tack för detta, Digital Inn!

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

Imorgon träder GDPR-lagen i kraft, och därför uppmärksammar vi tillfällen när datalagring inte har funkat så bra i veckans quiz. Vad kan du om teknikvärldens läckor? Lycka till!

WWDC är snart här och då får vi veta mer om Apples planer för nästa version av deras mobila operativssystem – IOS 12. Vad ligger högst upp på din önskelista? Är det samma som andra här på forumet? Gå in och snacka av dig om önskemål och tankar!

Allt ska digitaliseras, från kalsonger till tandborstar och kaffekoppar. Allt ska bli smart och digitalt men vilken nytta göra det och varför är vi så dåliga på det?

Vi har fått klämma och känna på LG G7 som enligt företaget representerar en förnyad satsning på mobilmarknaden i Norden efter en tvåårig dvala.