För 99:s läsare

Pangpris på batteribyte hos Digital Inn

För dig som tänkt byta batteri i din Iphone bjuder Digital Inn på rabatt, bara för 99:s läsare, vilket gör att ett batteribyte där bara kostar 250 kronor.

Sommaren närmar sig med stormsteg, och när vi nyligen frågade här på 99 var det många som planerar att lämna in sin Iphone för ett batteribyte i samband med detta. Apple erbjuder som bekant rabatt hela året, och ett batteribyte utanför garantin kostar 295 kronor inklusive moms för Iphone 6 och nyare modeller.

Antalet Apple-butiker är begränsade i Sverige, och därför finns det också auktoriserade serviceverkstäder som kan ta hand om batteribytet. Hos återförsäljaren Digital Inn kostar ett byte normalt 395 kronor, men här har vi lyckats ordna ett förmånligt erbjudande som gäller alla 99:s medlemmar. Den som anger "99.se" vid inlämning får 145 kronors rabatt vilket innebär att priset hamnar på 250 kronor – alltså billigare än hos Apple själva.

Erbjudandet gäller vid inlämning i följande av Digital Inn:s butiker: Stockholm Sveavägen, Stockholm Götgatan, Uppsala, Örebro samt Linköping. Det gäller från och med idag 17 maj och fram till och med sista december, så länge Apples egna prissättning står fast.

Det är bara att besöka någon av ovanstående butiker för inlämningen, men för att försäkra sig om att batteri för just din Iphone-modell finns i lager kan det vara en god idé att boka tid för byte genom service@digitalinn.se eller genom att boka på telefon 010-330 30 00.

Stort tack för detta, Digital Inn!

I veckans quiz ställde vi frågor om Googles nya produkter, och det visade sig att många hade åtminstone ganska bra koll på sökjättens lanseringar.

Att sälja Android-mobiler med Googles appbutik Play kommer framöver att kosta pengar i EU, och både webbläsaren Chrome och Googles sökmotor får en fristående licens. Detta kan leda till en helt ändrad maktbalans framöver på Android-marknaden.

Tack till PaO för detta #nyhetstips!

Apple Watch Series 4 ser ut att bli en riktig succé, och många har redan kommit igång ordentligt med sina klockor. Vi är nyfikna – hur ser din urtavla ut? Vilka komplikationer och färger använder du? Dela din egen, och inspireras av andra!

Med kommande IOS 12.1 introduceras 70 nya emoji-symboler, en av dem en bagel. En första version av bageln dög inte enligt internet, men var bara lugn. Apple har redan filat på designen.

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!