Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Datorspel på mobilen snart möjligt

Nätbaserade spelbutiken Steam är på gång med en app som gör det möjligt att strömma spel från en pc direkt till en mobil, och en betaversion finns nu tillgänglig för Android-mobiler.

Inget ont om mobilspel alls, men de flesta mer avancerade spel brukar man framförallt hitta på Windows-plattformen, eller möjligtvis på en spelkonsol. Nätbutiken Steam är det populäraste valet för att köpa pc-spel, och snart kommer hela utbudet på Steam även gå att spela direkt på din Iphone eller Android-mobil!

Det bästa av två världar alltså, om det bara funkar bra. En detalj som bör nämnas är att det fortfarande krävs en pc som värd uppkopplad på samma Wifi-nätverk, så det är alltså inte fråga om en strömmande tjänst direkt från molnet.

En betaversion av Android-appen finns ute nu i Google Play Store, och en IOS-version för Iphone, Ipad och Apple TV utlovas inom kort.

Finns det några pc-spel ni drömmer om att kunna köra på mobilen?

Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.