Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Homepod kan få ett billigare Beats-syskon

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Med Siri-styrda Homepod har Apple gett sig in på marknaden för smarta hemhögtalare. Högtalaren säljs än så länge bara i ett fåtal engelskspråkiga länder och kostar en rejäl slant jämfört med vad en del konkurrenter erbjuder. I USA går den loss på 350 dollar.

Hur går det då för Homepod? Apple själva har inte delat med sig av några försäljningssiffror, men enligt en rapport levererade företaget 600 000 enheter under årets första kvartal.

Enligt nya uppgifter kan Apple ha en billigare variant av Homepod på gång, men denna högtalare ska släppas som en del av Beats-familjen. Ett varumärke som Apple äger sedan 2014. Prislappen uppges ligga omkring 199 dollar. Högtalaren skulle troligen inte ha samma funktioner som Homepod, men vad Apple då skulle ta bort säger ryktet inget om.

Skulle du vara intresserad av en "Beatspod"? Vad tror du tas bort för att sänka priset? Berätta gärna i kommenterarerna!

Källor: Strategy Analytics | Loveios

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.