quizresultat

Vad vi vet om Oneplus

Förra veckans quiz bjöd på 10 frågor om Oneplus – vi kan allt om hur man fick tag på en Oneplus i början men väldigt lite om företagets kärleksuppmaning!

Mobiltillverkaren Oneplus lanserade sitt nya flaggskepp Oneplus 6 förra veckan så vi passade på att ställa 10 frågor om det unga men populära företaget. Hittills har 680 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Oneplus hade en väldigt speciell reklamkampanj i samband med alla hjärtans dag. Vad gick den ut på?
Rätt svar: Att man skulle slicka på sin mobil.

Oneplus hade en väldigt speciell reklamkampanj i samband med Alla hjärtans dag. Vad gick den ut på?

Den lättaste frågan: Från början fanns ett hinder för att köpa en Oneplus-telefon, vilket?
Rätt svar: Man behövde en inbjudan.

Från början fanns ett hinder för att köpa en Oneplus-telefon, vilket?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?