quizresultat

Vad vi vet om Oneplus

Förra veckans quiz bjöd på 10 frågor om Oneplus – vi kan allt om hur man fick tag på en Oneplus i början men väldigt lite om företagets kärleksuppmaning!

Mobiltillverkaren Oneplus lanserade sitt nya flaggskepp Oneplus 6 förra veckan så vi passade på att ställa 10 frågor om det unga men populära företaget. Hittills har 680 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Oneplus hade en väldigt speciell reklamkampanj i samband med alla hjärtans dag. Vad gick den ut på?
Rätt svar: Att man skulle slicka på sin mobil.

Oneplus hade en väldigt speciell reklamkampanj i samband med Alla hjärtans dag. Vad gick den ut på?

Den lättaste frågan: Från början fanns ett hinder för att köpa en Oneplus-telefon, vilket?
Rätt svar: Man behövde en inbjudan.

Från början fanns ett hinder för att köpa en Oneplus-telefon, vilket?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Telenor lanserar den strömmande videotjänsten Stream Film och Serier riktad till sina mobilkunder. Tjänsten erbjuder inledningsvis 14 kanaler och sju Play-tjänster med tusentals serier, filmer och dokumentärer för hela familjen.

E-legitimationen Bank ID används motvilligt av oss här på 99. 68 procent skulle nog gärna byta om det fanns alternativ medan endast 23 procent tycker det är en fantastisk tjänst.

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.