quizresultat

Vad vi vet om Oneplus

Förra veckans quiz bjöd på 10 frågor om Oneplus – vi kan allt om hur man fick tag på en Oneplus i början men väldigt lite om företagets kärleksuppmaning!

Mobiltillverkaren Oneplus lanserade sitt nya flaggskepp Oneplus 6 förra veckan så vi passade på att ställa 10 frågor om det unga men populära företaget. Hittills har 680 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Oneplus hade en väldigt speciell reklamkampanj i samband med alla hjärtans dag. Vad gick den ut på?
Rätt svar: Att man skulle slicka på sin mobil.

Oneplus hade en väldigt speciell reklamkampanj i samband med Alla hjärtans dag. Vad gick den ut på?

Den lättaste frågan: Från början fanns ett hinder för att köpa en Oneplus-telefon, vilket?
Rätt svar: Man behövde en inbjudan.

Från början fanns ett hinder för att köpa en Oneplus-telefon, vilket?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

I veckans quiz ställde vi frågor om Googles nya produkter, och det visade sig att många hade åtminstone ganska bra koll på sökjättens lanseringar.

Att sälja Android-mobiler med Googles appbutik Play kommer framöver att kosta pengar i EU, och både webbläsaren Chrome och Googles sökmotor får en fristående licens. Detta kan leda till en helt ändrad maktbalans framöver på Android-marknaden.

Tack till PaO för detta #nyhetstips!

Apple Watch Series 4 ser ut att bli en riktig succé, och många har redan kommit igång ordentligt med sina klockor. Vi är nyfikna – hur ser din urtavla ut? Vilka komplikationer och färger använder du? Dela din egen, och inspireras av andra!

Med kommande IOS 12.1 introduceras 70 nya emoji-symboler, en av dem en bagel. En första version av bageln dög inte enligt internet, men var bara lugn. Apple har redan filat på designen.

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!