quizresultat

Vad vi vet om Oneplus

Förra veckans quiz bjöd på 10 frågor om Oneplus – vi kan allt om hur man fick tag på en Oneplus i början men väldigt lite om företagets kärleksuppmaning!

Mobiltillverkaren Oneplus lanserade sitt nya flaggskepp Oneplus 6 förra veckan så vi passade på att ställa 10 frågor om det unga men populära företaget. Hittills har 680 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Oneplus hade en väldigt speciell reklamkampanj i samband med alla hjärtans dag. Vad gick den ut på?
Rätt svar: Att man skulle slicka på sin mobil.

Oneplus hade en väldigt speciell reklamkampanj i samband med Alla hjärtans dag. Vad gick den ut på?

Den lättaste frågan: Från början fanns ett hinder för att köpa en Oneplus-telefon, vilket?
Rätt svar: Man behövde en inbjudan.

Från början fanns ett hinder för att köpa en Oneplus-telefon, vilket?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?