poddradio

#232: Thaaaank you very much Amanda

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Är inte lördagar veckans bästa dag? Då kommer ju nya avsnitt av vår podd för att ta ett exempel! Den här veckan är det Ida och Amanda som tar plats i studion och det är med både glädje och vemod.

Det har nämligen blivit dags för Amanda att tacka för sig. Det är vemodigt, men glädjande nog har hon ett nytt spännande jobb att börja på. Men vi pratar förstås om annat också, nya mobiler, WWDC, städrobotar och Youtube Music. Ämneslistan hittar du under bilden.

Ämneslista

  • Tack för allt Amanda

  • Oneplus 6

  • LG G7

  • WWDC

  • Utvecklare kräver ändringar i App Store

  • Robotar i hemmet

  • Personliga rekommendationer i videotjänster

  • Youtube Music

Avsnitt: Thaaaank you very much Amanda

Längd 40:35, filstorlek 24,91 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
1 svar

Nu kommer en Spotify-app för smarta klockor med Googles operativsystem Wear OS. En populär funktion verkar tyvärr saknas från start, nämligen stöd för offline-listor.

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

I veckans quiz ställde vi frågor om Googles nya produkter, och det visade sig att många hade åtminstone ganska bra koll på sökjättens lanseringar.

Att sälja Android-mobiler med Googles appbutik Play kommer framöver att kosta pengar i EU, och både webbläsaren Chrome och Googles sökmotor får en fristående licens. Detta kan leda till en helt ändrad maktbalans framöver på Android-marknaden.

Tack till PaO för detta #nyhetstips!

Apple Watch Series 4 ser ut att bli en riktig succé, och många har redan kommit igång ordentligt med sina klockor. Vi är nyfikna – hur ser din urtavla ut? Vilka komplikationer och färger använder du? Dela din egen, och inspireras av andra!

Med kommande IOS 12.1 introduceras 70 nya emoji-symboler, en av dem en bagel. En första version av bageln dög inte enligt internet, men var bara lugn. Apple har redan filat på designen.