poddradio

#232: Thaaaank you very much Amanda

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Är inte lördagar veckans bästa dag? Då kommer ju nya avsnitt av vår podd för att ta ett exempel! Den här veckan är det Ida och Amanda som tar plats i studion och det är med både glädje och vemod.

Det har nämligen blivit dags för Amanda att tacka för sig. Det är vemodigt, men glädjande nog har hon ett nytt spännande jobb att börja på. Men vi pratar förstås om annat också, nya mobiler, WWDC, städrobotar och Youtube Music. Ämneslistan hittar du under bilden.

Ämneslista

  • Tack för allt Amanda

  • Oneplus 6

  • LG G7

  • WWDC

  • Utvecklare kräver ändringar i App Store

  • Robotar i hemmet

  • Personliga rekommendationer i videotjänster

  • Youtube Music

Avsnitt: Thaaaank you very much Amanda

Längd 40:35, filstorlek 24,91 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
1 svar

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?

Det börjar dyka upp mobiler med hela 10 gigabyte primärminne, men får du något faktisk nytta i den extra mängden minne? Andreas har tittat närmare på frågan.

Apples mobiler som borde lanseras under hösten 2019 sägs få bättre kameror både fram och bak, ny design på insidan och Lightningporten blir troligen kvar, enligt nya uppgifter.

Spotify testar ett enklare gränssnitt anpassat för när du kör bil i Android-appen. Läget kallas Car View och ska automatist gå igång när Spotify känner av en Bluetooth-koppling till en bil.

Den nya tjänsten 3Världen innebär att det nu blir billigare att använda data när du reser utanför de roamingfria EU-länderna.