poddradio

#232: Thaaaank you very much Amanda

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Är inte lördagar veckans bästa dag? Då kommer ju nya avsnitt av vår podd för att ta ett exempel! Den här veckan är det Ida och Amanda som tar plats i studion och det är med både glädje och vemod.

Det har nämligen blivit dags för Amanda att tacka för sig. Det är vemodigt, men glädjande nog har hon ett nytt spännande jobb att börja på. Men vi pratar förstås om annat också, nya mobiler, WWDC, städrobotar och Youtube Music. Ämneslistan hittar du under bilden.

Ämneslista

  • Tack för allt Amanda

  • Oneplus 6

  • LG G7

  • WWDC

  • Utvecklare kräver ändringar i App Store

  • Robotar i hemmet

  • Personliga rekommendationer i videotjänster

  • Youtube Music

Avsnitt: Thaaaank you very much Amanda

Längd 40:35, filstorlek 24,91 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
1 svar

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.