poddradio

#232: Thaaaank you very much Amanda

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Är inte lördagar veckans bästa dag? Då kommer ju nya avsnitt av vår podd för att ta ett exempel! Den här veckan är det Ida och Amanda som tar plats i studion och det är med både glädje och vemod.

Det har nämligen blivit dags för Amanda att tacka för sig. Det är vemodigt, men glädjande nog har hon ett nytt spännande jobb att börja på. Men vi pratar förstås om annat också, nya mobiler, WWDC, städrobotar och Youtube Music. Ämneslistan hittar du under bilden.

Ämneslista

  • Tack för allt Amanda

  • Oneplus 6

  • LG G7

  • WWDC

  • Utvecklare kräver ändringar i App Store

  • Robotar i hemmet

  • Personliga rekommendationer i videotjänster

  • Youtube Music

Avsnitt: Thaaaank you very much Amanda

Längd 40:35, filstorlek 24,91 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
1 svar

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.