99podden

#233: 50 nyanser av rymdgrått

På måndag är det äntligen dags för Apple-keynote. Ida och Jakob ställer sig i studion och peppar inför den stora kvällen.

Alla som är peppade på WWDC 2018 räck upp en hand! I alla fall tre par händer viftast det ivrigt med på redaktionen. Två av tre personer har tagit sig in i studion för att prata om allt inför eventet som drar igång på måndag kväll.

Ämneslista

  • WWDC 2018

  • IOS 11.4

  • Önskemål kring TV OS, Mac OS och Watch OS

  • Hårdvara, förhandstitt av Mac Pro?

  • 50 nyanser av rymdgrått

Trevlig helg!

Avsnitt: 50 nyanser av rymdgrått

Längd 48:55, filstorlek 35,66 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
11 svar

I veckans quiz ställde vi frågor om Googles nya produkter, och det visade sig att många hade åtminstone ganska bra koll på sökjättens lanseringar.

Att sälja Android-mobiler med Googles appbutik Play kommer framöver att kosta pengar i EU, och både webbläsaren Chrome och Googles sökmotor får en fristående licens. Detta kan leda till en helt ändrad maktbalans framöver på Android-marknaden.

Tack till PaO för detta #nyhetstips!

Apple Watch Series 4 ser ut att bli en riktig succé, och många har redan kommit igång ordentligt med sina klockor. Vi är nyfikna – hur ser din urtavla ut? Vilka komplikationer och färger använder du? Dela din egen, och inspireras av andra!

Med kommande IOS 12.1 introduceras 70 nya emoji-symboler, en av dem en bagel. En första version av bageln dög inte enligt internet, men var bara lugn. Apple har redan filat på designen.

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!