99podden

#233: 50 nyanser av rymdgrått

På måndag är det äntligen dags för Apple-keynote. Ida och Jakob ställer sig i studion och peppar inför den stora kvällen.

Alla som är peppade på WWDC 2018 räck upp en hand! I alla fall tre par händer viftast det ivrigt med på redaktionen. Två av tre personer har tagit sig in i studion för att prata om allt inför eventet som drar igång på måndag kväll.

Ämneslista

  • WWDC 2018

  • IOS 11.4

  • Önskemål kring TV OS, Mac OS och Watch OS

  • Hårdvara, förhandstitt av Mac Pro?

  • 50 nyanser av rymdgrått

Trevlig helg!

Avsnitt: 50 nyanser av rymdgrått

Längd 48:55, filstorlek 35,66 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
11 svar

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?

Det börjar dyka upp mobiler med hela 10 gigabyte primärminne, men får du något faktisk nytta i den extra mängden minne? Andreas har tittat närmare på frågan.

Apples mobiler som borde lanseras under hösten 2019 sägs få bättre kameror både fram och bak, ny design på insidan och Lightningporten blir troligen kvar, enligt nya uppgifter.

Spotify testar ett enklare gränssnitt anpassat för när du kör bil i Android-appen. Läget kallas Car View och ska automatist gå igång när Spotify känner av en Bluetooth-koppling till en bil.

Den nya tjänsten 3Världen innebär att det nu blir billigare att använda data när du reser utanför de roamingfria EU-länderna.