99podden

#233: 50 nyanser av rymdgrått

På måndag är det äntligen dags för Apple-keynote. Ida och Jakob ställer sig i studion och peppar inför den stora kvällen.

Alla som är peppade på WWDC 2018 räck upp en hand! I alla fall tre par händer viftast det ivrigt med på redaktionen. Två av tre personer har tagit sig in i studion för att prata om allt inför eventet som drar igång på måndag kväll.

Ämneslista

  • WWDC 2018

  • IOS 11.4

  • Önskemål kring TV OS, Mac OS och Watch OS

  • Hårdvara, förhandstitt av Mac Pro?

  • 50 nyanser av rymdgrått

Trevlig helg!

Avsnitt: 50 nyanser av rymdgrått

Längd 48:55, filstorlek 35,66 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
11 svar

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?