Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Withings släpper nya produkter i år

Withings-grundaren Eric Carreel har nu köpt tillbaka verksamheten från Nokia och planerar att återlansera företaget under året med nya produkter.

Nokia lämnar nu satsningen på digitala hälsoprodukter bakom sig. Divisionen tillsammans med 200 anställda är nu tillbaka i händerna på Eric Carreel, en av grundarna till det franska företaget Withings som Nokia köpte 2016.

Carreel planerar att återlansera företaget Withings till slutet av året och kommer då med nya produkter som fokuserar på förebyggande hälsa. Withings blev kända för sina uppkopplade vågar, men har också expanderat med smarta klockor, temperaturmätare, blodtrycksmätare, sömnmätare och kameror för hemmet. Han säger i ett uttalande:

"Jag är glad över att börja jobba igen med de strålande arbetsgrupper som gjorde varumärket till en så stor framgång. Vi har en spännande utmaning framför oss medan vi fortsätter att driva gränserna för ansluten hälsa framåt."

Withings uttalade fokus på att förebygga hälsoproblem låter som att nuvarande produktportfölj kommer att finnas kvar med appen Health Mate i centrum. Carreel igen:

"Vi håller ännu på att upptäcka vad ansluten hälsa kan ge människor. Från och med nu måste vi koncentrera våra ansträngningar till att utveckla verktyg kapabla till avancerade mätningar och tillhörande tjänster som kan bidra till att förhindra kroniska hälsoförhållanden. Dagens teknik gör det möjligt att föreställa sig lösningar som ger fördelar till miljontals människors liv, och vår ambition är att se till att vi, som Withings, leder vägen framåt med tekniska framsteg och intuitiv design."

Ambitionerna finns alltså där, det återstår däremot att se om Withings klarar den ekonomiska biten. Nokia klarade uppenbarligen inte av att göra hälsoavdelningen lönsam.

Några detaljer kring hur mycket Nokia sålde verksamheten för är inte kända. Det finns heller inget om hur Withings kommer att finansieras. Känt däremot är att Withings kommer att vara baserade i Paris, Frankrike men också ha verksamhet i USA och Asien.

Källa: Techcrunch

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.