fredagsvideo

Den här dokumentförstöraren är något för alla som kämpar med GDPR

För alla som städar i arkiven med anledning av den nya dataskyddsförordningen – se här hur du kan snabba upp din dokumentförstörare.

Youtube-kanalen Morfars.dk visar i veckans fredagsvideo hur du kan snabba upp din dokumentförstörare för att bli mer tidseffektiv när du rensar bland dina papper med anledning av GDPR.

Glad fredag!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?