fredagsvideo

Den här dokumentförstöraren är något för alla som kämpar med GDPR

För alla som städar i arkiven med anledning av den nya dataskyddsförordningen – se här hur du kan snabba upp din dokumentförstörare.

Youtube-kanalen Morfars.dk visar i veckans fredagsvideo hur du kan snabba upp din dokumentförstörare för att bli mer tidseffektiv när du rensar bland dina papper med anledning av GDPR.

Glad fredag!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

Med kommande IOS 12.1 introduceras 70 nya emoji-symboler, en av dem en bagel. En första version av bageln dög inte enligt internet, men var bara lugn. Apple har redan filat på designen.

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!