Dags att skratta lite

Bli fri från mobilen med Iphone Basic

Med nya Iphone Basic får du hjälp att minska på ditt mobilberoende – den har typ inga funktioner alls!

I IOS 12 kommer funktioner som kan underlätta för den som vill minska sitt telefonberoende. Det här fångade fantasin hos den amerikanske programledaren Conan O'Brien som visade upp det här klippet i veckan.

"Apple tar teknikberoende så allvarligt att de introducerar en helt ny funktionlös Iphone."

Det här låter som en otroligt dålig telefon i våra öron (men vi är kanske djupt beroende också), men kanske lockar konceptet någon? Berätta i kommentarerna!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.