Dags att skratta lite

Bli fri från mobilen med Iphone Basic

Med nya Iphone Basic får du hjälp att minska på ditt mobilberoende – den har typ inga funktioner alls!

I IOS 12 kommer funktioner som kan underlätta för den som vill minska sitt telefonberoende. Det här fångade fantasin hos den amerikanske programledaren Conan O'Brien som visade upp det här klippet i veckan.

"Apple tar teknikberoende så allvarligt att de introducerar en helt ny funktionlös Iphone."

Det här låter som en otroligt dålig telefon i våra öron (men vi är kanske djupt beroende också), men kanske lockar konceptet någon? Berätta i kommentarerna!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Den nya tjänsten 3Världen innebär att det nu blir billigare att använda data när du reser utanför de roamingfria EU-länderna.

Swedbank verkar inte ha någon brådska att ge stöd åt populära tjänster som Apple Pay. Nu släpper banken en egen app för mobila betalningar, endast för Android-mobiler.

Skotillverkaren Nike är aktuella med ett par självsnörande skor, Adapt BB. Utöver att skorna snörar sig själv i sann Marty McFly-anda har skorna en app för att justera en del av funktionerna.

Det som många anser vara det fulaste batterifodralet i historien har kommit åter, nämligen Apple Smart Battery Case som nu finns tillgängligt för den senaste generationen Iphone-modeller.

Point heter ett svenskutvecklat larm för hemmet eller stugan som inte använder någon kamera för att övervaka. 99 har testat vad den lilla vita dosan går för.

De som redan äger en LG-tv är inte nöjda med att bara årets modeller får stöd för Airplay och Homekit. Nu ska ett upprop få tillverkaren på andra tankar.