Dags att skratta lite

Bli fri från mobilen med Iphone Basic

Med nya Iphone Basic får du hjälp att minska på ditt mobilberoende – den har typ inga funktioner alls!

I IOS 12 kommer funktioner som kan underlätta för den som vill minska sitt telefonberoende. Det här fångade fantasin hos den amerikanske programledaren Conan O'Brien som visade upp det här klippet i veckan.

"Apple tar teknikberoende så allvarligt att de introducerar en helt ny funktionlös Iphone."

Det här låter som en otroligt dålig telefon i våra öron (men vi är kanske djupt beroende också), men kanske lockar konceptet någon? Berätta i kommentarerna!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.