Dags att skratta lite

Bli fri från mobilen med Iphone Basic

Med nya Iphone Basic får du hjälp att minska på ditt mobilberoende – den har typ inga funktioner alls!

I IOS 12 kommer funktioner som kan underlätta för den som vill minska sitt telefonberoende. Det här fångade fantasin hos den amerikanske programledaren Conan O'Brien som visade upp det här klippet i veckan.

"Apple tar teknikberoende så allvarligt att de introducerar en helt ny funktionlös Iphone."

Det här låter som en otroligt dålig telefon i våra öron (men vi är kanske djupt beroende också), men kanske lockar konceptet någon? Berätta i kommentarerna!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Nu har 99 fått in Apples Iphone XR till testlabbet. Ida berättar mer om telefonen och vårt kommande test från studion.

Undrar du vad man ska ha en Apple Pencil till? Bandet Muse anlitade Kyle Lambert för att skapa material till deras nya album Simulation Theory – vilket han gjort med en Apple Pencil och en Ipad Pro.

Medlemmen Bjorsi har introducerat många till Kronaby-klockorna i forumet, vilket även ledde till diskussion om hur smart en smartklocka måste vara. Nyfiken? In och diskutera!

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.