Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Sista podden – för sommaren

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Ida och Jakob är i studion och pratar bland annat om Jakobs resa till Sonos i USA och om det Sonos Beam-test han ska göra. Det här avsnittet är det sista avsnittet inför sommaren, nu tar podden uppehåll och kommer tillbaka i augusti när semestrarna är avklarade.

Ämneslista

  • Sommaruppehåll

  • Sonos-event, Sonos Beam-test

  • Homepod, Google Home

  • Överger Apple Lightning?

  • Vi mobilsurfar rekordmycket

Glad sommar!

Avsnitt: Sonos, Homepod och rekord i mobilsurf

Längd 48:51, filstorlek 39,83 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.