Telenor lanserar videotjänst med filmer och serier

Telenor lanserar den strömmande videotjänsten Stream Film och Serier riktad till sina mobilkunder. Tjänsten erbjuder inledningsvis 14 kanaler och sju Play-tjänster med tusentals serier, filmer och dokumentärer för hela familjen.

Det finns redan ett antal strömmande videotjänster, men kanske är just den här något för dig. Är du mobilkund hos Telenor kan du nu teckna upp dig på ett abonnemang för tjänsten Stream Film och Serier som samlar bland annat filmer och serier från C More, Disneys kanaler och Play-tjänster, Paramount Plus och Fox Plus. Det kostar 149 kronor per månad att ta del av detta.

– Våra kunder har länge törstat efter en tjänst som de kan komma åt oavsett enhet och geografisk plats. Vi lanserade därför förra året Telenor Stream som vi nu utökar med Telenor Stream Film och Serier. Det gör vi genom att erbjuda ett högkvalitativt utbud av linjär-tv och Play-tjänster samlat på en och samma plattform med ett fördelaktigt pris, säger Jakob Bökman, utvecklingschef på Telenor i ett pressmeddelande.

Telenors mobilkunder strömmar tjänsten utan att påverka sin surfpott, under förutsättning att deras surfpott inte är slut. Det går också att använda tjänsten tillsammans med Chromecast, Apple TV och med en webbläsare i datorn.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

Samsung håller hov i New York 9 augusti, och det är inte bara Galaxy Note 9 och en Galaxy Watch som kan visas upp. Nya rykten talar också om en smart högtalare.

Homepod står inför flera nya praktiska funktioner, bland annat Hitta min Iphone och stöd för flera timers.

Google arbetar på Fuchsia, ett operativsystem som på sikt ska ersätta Android. Men internt pågår en kamp om vad det nya systemet ska vara, inte minst vad gäller integritet och säkerhet.

Apple håller öppet hus i sitt forum på onsdag, och under några timmar svarar företagets specialister på allt du velat veta om högtalaren Homepod.

Samsung förbereder sin nästa smarta klocka, och den kommer inte heta Gear S4 utan namnet blir istället Galaxy Watch enligt nya uppgifter.

Ibland leker jag med tanken på att byta mobilplattform, men det finns några saker som jag då skulle sakna och andra som håller mig kvar. Här är de tre viktigaste för mig.