Telenor lanserar videotjänst med filmer och serier

Telenor lanserar den strömmande videotjänsten Stream Film och Serier riktad till sina mobilkunder. Tjänsten erbjuder inledningsvis 14 kanaler och sju Play-tjänster med tusentals serier, filmer och dokumentärer för hela familjen.

Det finns redan ett antal strömmande videotjänster, men kanske är just den här något för dig. Är du mobilkund hos Telenor kan du nu teckna upp dig på ett abonnemang för tjänsten Stream Film och Serier som samlar bland annat filmer och serier från C More, Disneys kanaler och Play-tjänster, Paramount Plus och Fox Plus. Det kostar 149 kronor per månad att ta del av detta.

– Våra kunder har länge törstat efter en tjänst som de kan komma åt oavsett enhet och geografisk plats. Vi lanserade därför förra året Telenor Stream som vi nu utökar med Telenor Stream Film och Serier. Det gör vi genom att erbjuda ett högkvalitativt utbud av linjär-tv och Play-tjänster samlat på en och samma plattform med ett fördelaktigt pris, säger Jakob Bökman, utvecklingschef på Telenor i ett pressmeddelande.

Telenors mobilkunder strömmar tjänsten utan att påverka sin surfpott, under förutsättning att deras surfpott inte är slut. Det går också att använda tjänsten tillsammans med Chromecast, Apple TV och med en webbläsare i datorn.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.