Telenor lanserar videotjänst med filmer och serier

Telenor lanserar den strömmande videotjänsten Stream Film och Serier riktad till sina mobilkunder. Tjänsten erbjuder inledningsvis 14 kanaler och sju Play-tjänster med tusentals serier, filmer och dokumentärer för hela familjen.

Det finns redan ett antal strömmande videotjänster, men kanske är just den här något för dig. Är du mobilkund hos Telenor kan du nu teckna upp dig på ett abonnemang för tjänsten Stream Film och Serier som samlar bland annat filmer och serier från C More, Disneys kanaler och Play-tjänster, Paramount Plus och Fox Plus. Det kostar 149 kronor per månad att ta del av detta.

– Våra kunder har länge törstat efter en tjänst som de kan komma åt oavsett enhet och geografisk plats. Vi lanserade därför förra året Telenor Stream som vi nu utökar med Telenor Stream Film och Serier. Det gör vi genom att erbjuda ett högkvalitativt utbud av linjär-tv och Play-tjänster samlat på en och samma plattform med ett fördelaktigt pris, säger Jakob Bökman, utvecklingschef på Telenor i ett pressmeddelande.

Telenors mobilkunder strömmar tjänsten utan att påverka sin surfpott, under förutsättning att deras surfpott inte är slut. Det går också att använda tjänsten tillsammans med Chromecast, Apple TV och med en webbläsare i datorn.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.