Telenor lanserar videotjänst med filmer och serier

Telenor lanserar den strömmande videotjänsten Stream Film och Serier riktad till sina mobilkunder. Tjänsten erbjuder inledningsvis 14 kanaler och sju Play-tjänster med tusentals serier, filmer och dokumentärer för hela familjen.

Det finns redan ett antal strömmande videotjänster, men kanske är just den här något för dig. Är du mobilkund hos Telenor kan du nu teckna upp dig på ett abonnemang för tjänsten Stream Film och Serier som samlar bland annat filmer och serier från C More, Disneys kanaler och Play-tjänster, Paramount Plus och Fox Plus. Det kostar 149 kronor per månad att ta del av detta.

– Våra kunder har länge törstat efter en tjänst som de kan komma åt oavsett enhet och geografisk plats. Vi lanserade därför förra året Telenor Stream som vi nu utökar med Telenor Stream Film och Serier. Det gör vi genom att erbjuda ett högkvalitativt utbud av linjär-tv och Play-tjänster samlat på en och samma plattform med ett fördelaktigt pris, säger Jakob Bökman, utvecklingschef på Telenor i ett pressmeddelande.

Telenors mobilkunder strömmar tjänsten utan att påverka sin surfpott, under förutsättning att deras surfpott inte är slut. Det går också att använda tjänsten tillsammans med Chromecast, Apple TV och med en webbläsare i datorn.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.