Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Telenor lanserar videotjänst med filmer och serier

Telenor lanserar den strömmande videotjänsten Stream Film och Serier riktad till sina mobilkunder. Tjänsten erbjuder inledningsvis 14 kanaler och sju Play-tjänster med tusentals serier, filmer och dokumentärer för hela familjen.

Det finns redan ett antal strömmande videotjänster, men kanske är just den här något för dig. Är du mobilkund hos Telenor kan du nu teckna upp dig på ett abonnemang för tjänsten Stream Film och Serier som samlar bland annat filmer och serier från C More, Disneys kanaler och Play-tjänster, Paramount Plus och Fox Plus. Det kostar 149 kronor per månad att ta del av detta.

– Våra kunder har länge törstat efter en tjänst som de kan komma åt oavsett enhet och geografisk plats. Vi lanserade därför förra året Telenor Stream som vi nu utökar med Telenor Stream Film och Serier. Det gör vi genom att erbjuda ett högkvalitativt utbud av linjär-tv och Play-tjänster samlat på en och samma plattform med ett fördelaktigt pris, säger Jakob Bökman, utvecklingschef på Telenor i ett pressmeddelande.

Telenors mobilkunder strömmar tjänsten utan att påverka sin surfpott, under förutsättning att deras surfpott inte är slut. Det går också att använda tjänsten tillsammans med Chromecast, Apple TV och med en webbläsare i datorn.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.