Kluriga frågor i vårt Sonos-quiz

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Varje torsdag bjuder vi på ett quiz med tio frågor om olika ämnen relevanta för 99. Förra veckan ställde vi frågor om Sonos, det amerikanska bolaget som gör högtalarsystem. Så här långt har 412 personer svarat och resultatet fördelar sig så här:

Det var kluriga frågor verkar det som. Vanligast med 4–5 rätt.

Den svåraste frågan: Vi börjar från början! Sonos grundades 2002, och en första högtalarprototyp visades upp på elektronikmässan CES 2004. Vad kallades produkten då?
Rätt svar: Digital Music System. De flesta gissade på Sonos Multiroom System.

Vi börjar från början! Sonos grundades 2002, och en första högtalarprototyp visades upp på elektronikmässan CES 2004. Vad kallades produkten då?

Den lättaste frågan: 2015 lanserade också Sonos en teknik för att finjustera ljudet utifrån högtalarnas placering i rummet med hjälp av en mobiltelefon. Vad kallas tekniken?
Rätt svar: Trueplay.

2015 lanserade också Sonos en teknik för att finjustera ljudet utifrån högtalarnas placering i rummet med hjälp av en mobiltelefon. Vad kallas tekniken?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
12 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.