Kluriga frågor i vårt Sonos-quiz

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Varje torsdag bjuder vi på ett quiz med tio frågor om olika ämnen relevanta för 99. Förra veckan ställde vi frågor om Sonos, det amerikanska bolaget som gör högtalarsystem. Så här långt har 412 personer svarat och resultatet fördelar sig så här:

Det var kluriga frågor verkar det som. Vanligast med 4–5 rätt.

Den svåraste frågan: Vi börjar från början! Sonos grundades 2002, och en första högtalarprototyp visades upp på elektronikmässan CES 2004. Vad kallades produkten då?
Rätt svar: Digital Music System. De flesta gissade på Sonos Multiroom System.

Vi börjar från början! Sonos grundades 2002, och en första högtalarprototyp visades upp på elektronikmässan CES 2004. Vad kallades produkten då?

Den lättaste frågan: 2015 lanserade också Sonos en teknik för att finjustera ljudet utifrån högtalarnas placering i rummet med hjälp av en mobiltelefon. Vad kallas tekniken?
Rätt svar: Trueplay.

2015 lanserade också Sonos en teknik för att finjustera ljudet utifrån högtalarnas placering i rummet med hjälp av en mobiltelefon. Vad kallas tekniken?

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
12 svar

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.