Bra slogans lägger vi på minnet

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om reklamslogans och så här gick det.

Varje torsdag bjuder vi på ett quiz med tio frågor om olika ämnen relevanta för 99. Förra veckan ställde vi frågor om reklamslogans som elektronikföretag använt genom åren. Så här långt har 520 personer svarat och resultatet fördelar sig så här:

Många av oss har rätt bra koll på reklamen för teknikprylar och företag. Vanligaste resultatet är 6–7 rätt.

Vilket bolag har använt Scarlett Johansson i en reklamfilm som avslutas med den här frasen (Make it possible)?

Den svåraste frågan: Vilket bolag har använt Scarlett Johansson i en reklamfilm som avslutas med den här frasen (Make it possible)?
Rätt svar: Huawei.

Vilket telekom-företag gjorde sig kända med denna slogan (Connecting people)?

Den lättaste frågan: Vilket telekom-företag gjorde sig kända med denna slogan (Connecting people)?
Rätt svar: Nokia.

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
15 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.