Så fungerar internet (tydligen)

Det är fredag och dags att skratta lite. Här är en video som gör ett försök att förklara hur internet fungerar.

Undrar du hur det där internet fungerar? Oroa dig inte, efter att ha sett det här underhållande klippet kommer du fortfarande undra. Det här måste vara en sån där fejknyhet som vi hör talas om numera, men ett gott skratt förlänger livet så efter att ha sett det här lever vi alla lite längre.

Glad fredag!

Uppdatering: Tyvärr har klippet tagits bort från Youtube och klippet verkar inte finnas via fler kanaler. Trist!

Har du några tips på roliga, informativa eller intressanta videoklipp till våra fredagsvideos? Hör av dig till oss!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.