Så fungerar internet (tydligen)

Det är fredag och dags att skratta lite. Här är en video som gör ett försök att förklara hur internet fungerar.

Undrar du hur det där internet fungerar? Oroa dig inte, efter att ha sett det här underhållande klippet kommer du fortfarande undra. Det här måste vara en sån där fejknyhet som vi hör talas om numera, men ett gott skratt förlänger livet så efter att ha sett det här lever vi alla lite längre.

Glad fredag!

Uppdatering: Tyvärr har klippet tagits bort från Youtube och klippet verkar inte finnas via fler kanaler. Trist!

Har du några tips på roliga, informativa eller intressanta videoklipp till våra fredagsvideos? Hör av dig till oss!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.