Så fungerar internet (tydligen)

Det är fredag och dags att skratta lite. Här är en video som gör ett försök att förklara hur internet fungerar.

Undrar du hur det där internet fungerar? Oroa dig inte, efter att ha sett det här underhållande klippet kommer du fortfarande undra. Det här måste vara en sån där fejknyhet som vi hör talas om numera, men ett gott skratt förlänger livet så efter att ha sett det här lever vi alla lite längre.

Glad fredag!

Uppdatering: Tyvärr har klippet tagits bort från Youtube och klippet verkar inte finnas via fler kanaler. Trist!

Har du några tips på roliga, informativa eller intressanta videoklipp till våra fredagsvideos? Hör av dig till oss!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.