Så fungerar internet (tydligen)

Det är fredag och dags att skratta lite. Här är en video som gör ett försök att förklara hur internet fungerar.

Undrar du hur det där internet fungerar? Oroa dig inte, efter att ha sett det här underhållande klippet kommer du fortfarande undra. Det här måste vara en sån där fejknyhet som vi hör talas om numera, men ett gott skratt förlänger livet så efter att ha sett det här lever vi alla lite längre.

Glad fredag!

Uppdatering: Tyvärr har klippet tagits bort från Youtube och klippet verkar inte finnas via fler kanaler. Trist!

Har du några tips på roliga, informativa eller intressanta videoklipp till våra fredagsvideos? Hör av dig till oss!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om Samsung, och tidigare har vi gjort samma sak med Google. Denna varma sommarvecka vill vi veta vad ni vet om Apple. Klarar ni tio rätt? Lycka till!

Netflix uppdaterar gränssnittet på sin tv-app, och ett nytt sidofält kommer snart att rullas ut till alla användare. Enligt Netflix ska det göra navigeringen enklare.

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.

Nu är Airplay 2 här, och med detta förvandlas Sonos ganska slutna högtalare till ett flexibelt underhållningssystem. Men det är inte helt utan brister.

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Samsung, och det gick bra för många även om få lyckades få alla rätt. Svårast var att veta när Samsung grundades.

Samsung har utvecklat marknades första LPDDR5-minne tillverkat med 10 nanometers-teknik. Det är 1,5 gånger snabbare än de minnen som sitter i dagens mobiltelefoner.