Oneplus 6 släpps också i röd utgåva

Nu kommer snart Oneplus 6 också i en röd version. Du kan förboka ett exemplar från och med idag.

När Oneplus släppte en röd variant av modellen 5T imponerades vi av den läckra designen, men tyckte att det var något surt för kunder som investerat i den vanliga tråkiga svarta modellen blott några månader tidigare. Nu upprepas historien med Oneplus 6 som kommer i röd skrud, men denna gång blott veckor efter standardvariantens lansering.

Oneplus 6 Red som den kort och gott heter skiljer sig rätt mycket från 5T-varianten rent utseendemässigt då telefonens bakstycke i glas ger den röda färgen en klart annorlunda nyans. Oneplus har dock ändrat några ytterligare detaljer, exempelvis fingeravtrycksläsaren som går i en annan röd nyans då den inte är täckt av glas med guldfärgade kanter.

Redaktionens åsikter går från att det är en klar förbättring från föregående röd modell till lite småful, men iögonfallande är den oavsett vilket av dessa läger man tillhör. Telefonen kan förbokas från och med idag och det gäller konfigurationen med 128 gigabyte lagring och 8 gigabyte primärminne.

Priset blir precis som med standardmodellen 5 995 kronor och försäljningen sker dels via den egna hemsidan Oneplus.com, men även via operatören Telia och Webhallen på svenska marknaden.

Läs mer:

Test: Andreas testar Oneplus 6

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.