torsdagsquiz

Vinn en Oneplus 6 Red

I den här veckans quiz tävlar vi ut en Oneplus 6 i läckert rött. Enligt oss är det här den bästa Android-telefonen på marknaden just nu så in och tävla med dig!

Nu finns en gyllene chans att bli med en ny mobil. Tillsammans med Oneplus tävlar vi nämligen ut ett exemplar av Oneplus 6 Red – ja den är alltså snyggt röd. Det är ju sedan gammalt att det mesta blir snyggare i rött; bilar, motoryklar och mobiltelefoner.

Läs vårt test av Oneplus 6 När vi nyligen testade Oneplus 6 konstaterade vi att det här just nu är marknadens bästa Android-mobil. Så vinnaren kommer få en riktigt bra telefon att byta upp sig till.

Reglerna är ganska enkla:

  • Du måste vara medlem här på 99

  • Svara på vårt quiz (tre frågor)

  • Lämna en motivering + kontaktdetaljer i forumläret efter frågorna

Tävlingen pågår fram till onsdagen den 11 juli kl 07:00. Juryn går igenom bidragen och utser vinnaren under den dagen i en ny artikel.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om Samsung, och tidigare har vi gjort samma sak med Google. Denna varma sommarvecka vill vi veta vad ni vet om Apple. Klarar ni tio rätt? Lycka till!

Netflix uppdaterar gränssnittet på sin tv-app, och ett nytt sidofält kommer snart att rullas ut till alla användare. Enligt Netflix ska det göra navigeringen enklare.

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.

Nu är Airplay 2 här, och med detta förvandlas Sonos ganska slutna högtalare till ett flexibelt underhållningssystem. Men det är inte helt utan brister.

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Samsung, och det gick bra för många även om få lyckades få alla rätt. Svårast var att veta när Samsung grundades.

Samsung har utvecklat marknades första LPDDR5-minne tillverkat med 10 nanometers-teknik. Det är 1,5 gånger snabbare än de minnen som sitter i dagens mobiltelefoner.