torsdagsquiz

Vinn en Oneplus 6 Red

I den här veckans quiz tävlar vi ut en Oneplus 6 i läckert rött. Enligt oss är det här den bästa Android-telefonen på marknaden just nu så in och tävla med dig!

Nu finns en gyllene chans att bli med en ny mobil. Tillsammans med Oneplus tävlar vi nämligen ut ett exemplar av Oneplus 6 Red – ja den är alltså snyggt röd. Det är ju sedan gammalt att det mesta blir snyggare i rött; bilar, motoryklar och mobiltelefoner.

Läs vårt test av Oneplus 6 När vi nyligen testade Oneplus 6 konstaterade vi att det här just nu är marknadens bästa Android-mobil. Så vinnaren kommer få en riktigt bra telefon att byta upp sig till.

Reglerna är ganska enkla:

  • Du måste vara medlem här på 99

  • Svara på vårt quiz (tre frågor)

  • Lämna en motivering + kontaktdetaljer i forumläret efter frågorna

Tävlingen pågår fram till onsdagen den 11 juli kl 07:00. Juryn går igenom bidragen och utser vinnaren under den dagen i en ny artikel.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Den sjätte utgåvan packar in imponerande mycket prestanda i ett snyggt och tystgående paket, men som proffsplatta lämnar den fortfarande en del att önska.

En ny läcka anger att den omtalade Ipad Mini 5 bara kommer uppgraderas på insidan, och den som väntar sig moderna funktioner till det yttre kan bli besviken.

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Samtal till 1177 Vårdguiden har legat öppet tillgängliga online från så långt tillbaks som 2013, där känsliga uppgifter som personnummer finns med bland detaljerna i samtalen.

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!