torsdagsquiz

Vinn en Oneplus 6 Red

I den här veckans quiz tävlar vi ut en Oneplus 6 i läckert rött. Enligt oss är det här den bästa Android-telefonen på marknaden just nu så in och tävla med dig!

Nu finns en gyllene chans att bli med en ny mobil. Tillsammans med Oneplus tävlar vi nämligen ut ett exemplar av Oneplus 6 Red – ja den är alltså snyggt röd. Det är ju sedan gammalt att det mesta blir snyggare i rött; bilar, motoryklar och mobiltelefoner.

Läs vårt test av Oneplus 6 När vi nyligen testade Oneplus 6 konstaterade vi att det här just nu är marknadens bästa Android-mobil. Så vinnaren kommer få en riktigt bra telefon att byta upp sig till.

Reglerna är ganska enkla:

  • Du måste vara medlem här på 99

  • Svara på vårt quiz (tre frågor)

  • Lämna en motivering + kontaktdetaljer i forumläret efter frågorna

Tävlingen pågår fram till onsdagen den 11 juli kl 07:00. Juryn går igenom bidragen och utser vinnaren under den dagen i en ny artikel.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.