torsdagsquiz

Vinn en Oneplus 6 Red

I den här veckans quiz tävlar vi ut en Oneplus 6 i läckert rött. Enligt oss är det här den bästa Android-telefonen på marknaden just nu så in och tävla med dig!

Nu finns en gyllene chans att bli med en ny mobil. Tillsammans med Oneplus tävlar vi nämligen ut ett exemplar av Oneplus 6 Red – ja den är alltså snyggt röd. Det är ju sedan gammalt att det mesta blir snyggare i rött; bilar, motoryklar och mobiltelefoner.

Läs vårt test av Oneplus 6 När vi nyligen testade Oneplus 6 konstaterade vi att det här just nu är marknadens bästa Android-mobil. Så vinnaren kommer få en riktigt bra telefon att byta upp sig till.

Reglerna är ganska enkla:

  • Du måste vara medlem här på 99

  • Svara på vårt quiz (tre frågor)

  • Lämna en motivering + kontaktdetaljer i forumläret efter frågorna

Tävlingen pågår fram till onsdagen den 11 juli kl 07:00. Juryn går igenom bidragen och utser vinnaren under den dagen i en ny artikel.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.