i samarbete med hp

Vi leker med HP Sprocket Plus – den moderna tidens Polaroid

Saknar du de fysiska fotografierna som brukade pryda kylskåpen där hemma? Med HP Sprocket Plus kan du skriva ut bilder var du än befinner dig.

I samarbete med HP tar vi idag en titt på HP Sprocket Plus, en mobil fotoskrivare som får plats i jackans inneficka. Det hela påminner om de populära Polaroid-kamerorna men i modernare tappning. Vi var så klart tvungna att testa hur det fungerar i praktiken, resultatet ser du i videon här.

Du öppnar helt enkelt upp skrivaren, lägger in fotopapper, ansluter skrivaren till telefonen via Bluetooth och i den tillhörande appen kan du välja om du bara vill skriva ut bilderna på din telefon som de är, eller om du vill applicera effekter och emojis på dem. Spocket Plus laddas via en medföljande USB-sladd.

Skrivaren använder sig av zink-baserade fotopapper som låter den skriva ut bilderna direkt på papprena, så du behöver alltså inte ladda den med färgpatroner. Bilderna är 5,8 x 8,6 centimeter stora och fotopapper kan köpas från HP eller återförsäljare. Priset för 20 ark är 169 kronor, vilket blir strax under 9 kronor per utskrift.

Själva skrivaren kostar cirka 1 600 kronor och går att köpa direkt från HP eller från återförsäljare.

Kommentarer
1 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.