Apple Music går om Spotify i USA

Apples strömmande musiktjänst Apple Music visar stark tillväxt och har nu passerat Spotify när det gäller antalet betalande användare i USA.

Båda tjänsterna har nu över 20 miljoner betalande användare i USA, men Apple Music är snäppet före och ser ut att öka ledningen under de kommande månaderna, skriver Digital Music News som tagit del av konfidentiella dokument.

Det här är inte så överraskande då Wall Street Journal i februari rapporterade att Apples musiktjänst växte med fem procent mot två procent för Spotify. Globalt sett leder Spotify med fler än 70 miljoner betalande användare medan Apple Music har 45 miljoner användare som betalar.

Vad tror du händer framåt? Finns det plats för flera tjänster eller kommer en ta över allt?

Källa: Digital Music News

Kommentarer
14 svar

Den sjätte utgåvan packar in imponerande mycket prestanda i ett snyggt och tystgående paket, men som proffsplatta lämnar den fortfarande en del att önska.

En ny läcka anger att den omtalade Ipad Mini 5 bara kommer uppgraderas på insidan, och den som väntar sig moderna funktioner till det yttre kan bli besviken.

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Samtal till 1177 Vårdguiden har legat öppet tillgängliga online från så långt tillbaks som 2013, där känsliga uppgifter som personnummer finns med bland detaljerna i samtalen.

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!