Apple Music går om Spotify i USA

Apples strömmande musiktjänst Apple Music visar stark tillväxt och har nu passerat Spotify när det gäller antalet betalande användare i USA.

Båda tjänsterna har nu över 20 miljoner betalande användare i USA, men Apple Music är snäppet före och ser ut att öka ledningen under de kommande månaderna, skriver Digital Music News som tagit del av konfidentiella dokument.

Det här är inte så överraskande då Wall Street Journal i februari rapporterade att Apples musiktjänst växte med fem procent mot två procent för Spotify. Globalt sett leder Spotify med fler än 70 miljoner betalande användare medan Apple Music har 45 miljoner användare som betalar.

Vad tror du händer framåt? Finns det plats för flera tjänster eller kommer en ta över allt?

Källa: Digital Music News

Kommentarer
14 svar

Samsungs senaste platta är ett imponerande alternativ till Ipad, men för proffsanvändare dras den tyvärr med några riktigt tråkiga brister.

Den som förlitar sig på Googles smarta prylar i hemmet kan nu koppla samman Home-högtalarna med grupper av ljudenheter i hemmet.

Klockan kan förhandsbeställas den 30 november med stöd för LTE via esim, och enligt källor ska detta finnas tillgängligt när klockan skickas ut till kunderna.

Fotoredigering på IOS-plattformen blir mer avancerat med RAW Power 2.0 som bland annat lägger till seriejusteringar av bilder, så kallad batch-bearbetning.

Nu på fredag drar den årliga reafesten Black Friday igång, men i år har flera e-handlare satsat på reapriser hela veckan. Tipsa gärna andra medlemmar om bra klipp du hittar, eller ta del av andras finfina tips i denna tråd!

På internet har det börjat dyka upp rapporter om att nya Ipad Pro är ovanligt lätt att böja, ibland bara av att förvaras i en ryggsäck. Om det är ett allvarligt problem eller inte återstår att se.