Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Medlem vinner Oneplus 6

Förra veckans quiz var lite extra bra med en lyxig mobil i prispotten. Nu har vi utsett en vinnare som får hem en röd Oneplus 6 att kalla sin. Hurra!

Idag är ingen vanlig onsdag, nej idag är dagen då vi utser vinnaren av en röd Oneplus 6. Förra veckans torsdagsquiz var nämligen lite extra bra med ett pris i potten. Det var många som ville kamma hem den lyxiga mobilvinsten. Juryn har haft ett tufft jobb med att gå igenom alla bidrag i jakten på vinnaren. Till slut så fann vi en person som inte bara svarade rätt på frågorna utan också lämnade följande motivering som väcker medkänsla och ger hög igenkänning:

Jag har en Iphone SE då min dotter på två år har en tendens att springa iväg och vilja prata med tja vem vet i min telefon. Den har överlevt kladd, vatten och allmänt bebisdreggel. Men nu är den på upphällning och jag hoppas att den håller en bilsemester i vår Peugeot 307 av 2004 års modell där AC:n har lagt av.

Både min äldre bonusdotter och min fru vill gärna ta avstickare på vägen. Vilket är trevligt. Om man inte har en skrikande tvååring i bilen. Hon kan mutas med att kolla på Greta Gris och Lilla spöket Laban. Dör min Iphone dör även moralen i bilen. Därför skulle jag gärna vilja vinna en Oneplus 6. Om inte annat för att kanske få lyssna på lite sommarprat då vår radio i bilen också sjunger på sista refrängen.

Stort grattis, barrington_levy! Återkom gärna om hur det gick med bilsemestern sen. För att du ska kunna resa i stil skickar vi med en snygg t-shirt med 99-loggan på.

Det fanns fler riktigt bra bidrag som vi vill belöna med varsin t-shirt, kanske ger den någon tröst över utebliven storvinst. Vi återkommer via PM om adresser och storlekar.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.