Galaxy Note 9 troligen mycket lik Note 8

Enligt en rendering som sägs visa upp Galaxy Note 9 har Samsung inga större överraskningar att bjuda på när det gäller designen. I augusti är det dags för lansering.

Samsung presenterade Galaxy S9 i Barcelona tidigare i år. Rent designmässigt bjöd telefonen inte på några stora skillnader mot föregångaren S8, och samma sak ser ut att gälla Galaxy Note 9 som ska presenteras vid ett event den 9 augusti i New York.

En rendering cirkulerar nu på internet som påstås vara en officiell bild av Galaxy Note 9. Det är bara framsidan som visas, men det ser ut som att Samsung håller sig till att förfina designen av Note 8.

Vi hoppas att också Note 9 får den nya och bättre placeringen av fingeravtrycksläsaren som vi såg på S9:an. Enligt en del rykten om Note 9 kan fingeravtrycksläsaren sitta integrerad i skärmen – oavsett vilket är det bättre än den tidigare placeringen bredvid kameran. Fingret hamnade ofta fel vilket smutsade ner linsen.

99 kommer att vara på plats i New York för eventet och rapportera om nyheterna.

Källa: Android Headlines

Kommentarer
20 svar

Förra veckan ställde vi kluriga frågor om Samsung, och tidigare har vi gjort samma sak med Google. Denna varma sommarvecka vill vi veta vad ni vet om Apple. Klarar ni tio rätt? Lycka till!

Netflix uppdaterar gränssnittet på sin tv-app, och ett nytt sidofält kommer snart att rullas ut till alla användare. Enligt Netflix ska det göra navigeringen enklare.

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.

Nu är Airplay 2 här, och med detta förvandlas Sonos ganska slutna högtalare till ett flexibelt underhållningssystem. Men det är inte helt utan brister.

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Samsung, och det gick bra för många även om få lyckades få alla rätt. Svårast var att veta när Samsung grundades.

Samsung har utvecklat marknades första LPDDR5-minne tillverkat med 10 nanometers-teknik. Det är 1,5 gånger snabbare än de minnen som sitter i dagens mobiltelefoner.