Galaxy Note 9 troligen mycket lik Note 8

Enligt en rendering som sägs visa upp Galaxy Note 9 har Samsung inga större överraskningar att bjuda på när det gäller designen. I augusti är det dags för lansering.

Samsung presenterade Galaxy S9 i Barcelona tidigare i år. Rent designmässigt bjöd telefonen inte på några stora skillnader mot föregångaren S8, och samma sak ser ut att gälla Galaxy Note 9 som ska presenteras vid ett event den 9 augusti i New York.

En rendering cirkulerar nu på internet som påstås vara en officiell bild av Galaxy Note 9. Det är bara framsidan som visas, men det ser ut som att Samsung håller sig till att förfina designen av Note 8.

Vi hoppas att också Note 9 får den nya och bättre placeringen av fingeravtrycksläsaren som vi såg på S9:an. Enligt en del rykten om Note 9 kan fingeravtrycksläsaren sitta integrerad i skärmen – oavsett vilket är det bättre än den tidigare placeringen bredvid kameran. Fingret hamnade ofta fel vilket smutsade ner linsen.

99 kommer att vara på plats i New York för eventet och rapportera om nyheterna.

Källa: Android Headlines

Kommentarer
20 svar

Google har registrerat en ny produkt hos den amerikanska myndigheten FCC, och det verkar vara en ny version av basstationen Google Wifi som står för dörren.

Den sjätte utgåvan packar in imponerande mycket prestanda i ett snyggt och tystgående paket, men som proffsplatta lämnar den fortfarande en del att önska.

En ny läcka anger att den omtalade Ipad Mini 5 bara kommer uppgraderas på insidan, och den som väntar sig moderna funktioner till det yttre kan bli besviken.

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.