Galaxy Note 9 troligen mycket lik Note 8

Enligt en rendering som sägs visa upp Galaxy Note 9 har Samsung inga större överraskningar att bjuda på när det gäller designen. I augusti är det dags för lansering.

Samsung presenterade Galaxy S9 i Barcelona tidigare i år. Rent designmässigt bjöd telefonen inte på några stora skillnader mot föregångaren S8, och samma sak ser ut att gälla Galaxy Note 9 som ska presenteras vid ett event den 9 augusti i New York.

En rendering cirkulerar nu på internet som påstås vara en officiell bild av Galaxy Note 9. Det är bara framsidan som visas, men det ser ut som att Samsung håller sig till att förfina designen av Note 8.

Vi hoppas att också Note 9 får den nya och bättre placeringen av fingeravtrycksläsaren som vi såg på S9:an. Enligt en del rykten om Note 9 kan fingeravtrycksläsaren sitta integrerad i skärmen – oavsett vilket är det bättre än den tidigare placeringen bredvid kameran. Fingret hamnade ofta fel vilket smutsade ner linsen.

99 kommer att vara på plats i New York för eventet och rapportera om nyheterna.

Källa: Android Headlines

Kommentarer
20 svar

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för ytterligare en karttjänst, populära Waze.

Tack till Json_81 för detta #nyhetstips!

En mycket välkommen nyhet i IOS 12 är möjligheten att använda andra lösenordshanterare än Apples egna för att autofylla lösenord. Så här gör du för att komma igång!

9 oktober är det dags för Google-event men redan nu vet vi det mesta, åtminstone om de nya telefonerna Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Apples köp av musiktjänsten Shazam är nu genomfört, och appen blir snart reklamfri för alla användare. Frågan är vad som händer med Shazam på längre sikt.

Apples nya flaggskepp Iphone XS är en klassisk S-uppdatering av förra årets Iphone X. Det mesta är sig likt, men lite bättre. Men räcker det för att motivera ett köp, när billigare telefoner blir allt bättre?

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.