Galaxy Note 9 troligen mycket lik Note 8

Enligt en rendering som sägs visa upp Galaxy Note 9 har Samsung inga större överraskningar att bjuda på när det gäller designen. I augusti är det dags för lansering.

Samsung presenterade Galaxy S9 i Barcelona tidigare i år. Rent designmässigt bjöd telefonen inte på några stora skillnader mot föregångaren S8, och samma sak ser ut att gälla Galaxy Note 9 som ska presenteras vid ett event den 9 augusti i New York.

En rendering cirkulerar nu på internet som påstås vara en officiell bild av Galaxy Note 9. Det är bara framsidan som visas, men det ser ut som att Samsung håller sig till att förfina designen av Note 8.

Vi hoppas att också Note 9 får den nya och bättre placeringen av fingeravtrycksläsaren som vi såg på S9:an. Enligt en del rykten om Note 9 kan fingeravtrycksläsaren sitta integrerad i skärmen – oavsett vilket är det bättre än den tidigare placeringen bredvid kameran. Fingret hamnade ofta fel vilket smutsade ner linsen.

99 kommer att vara på plats i New York för eventet och rapportera om nyheterna.

Källa: Android Headlines

Kommentarer
20 svar

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.