Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy Note 9 troligen mycket lik Note 8

Enligt en rendering som sägs visa upp Galaxy Note 9 har Samsung inga större överraskningar att bjuda på när det gäller designen. I augusti är det dags för lansering.

Samsung presenterade Galaxy S9 i Barcelona tidigare i år. Rent designmässigt bjöd telefonen inte på några stora skillnader mot föregångaren S8, och samma sak ser ut att gälla Galaxy Note 9 som ska presenteras vid ett event den 9 augusti i New York.

En rendering cirkulerar nu på internet som påstås vara en officiell bild av Galaxy Note 9. Det är bara framsidan som visas, men det ser ut som att Samsung håller sig till att förfina designen av Note 8.

Vi hoppas att också Note 9 får den nya och bättre placeringen av fingeravtrycksläsaren som vi såg på S9:an. Enligt en del rykten om Note 9 kan fingeravtrycksläsaren sitta integrerad i skärmen – oavsett vilket är det bättre än den tidigare placeringen bredvid kameran. Fingret hamnade ofta fel vilket smutsade ner linsen.

99 kommer att vara på plats i New York för eventet och rapportera om nyheterna.

Källa: Android Headlines

Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.