Inga fler fotoböcker från Apple

Apple lägger ned sin tjänst för att beställa trycksaker. Efter 30 september är det slut på fotoböcker, kalendrar och kort direkt från Bilder.

Om du tänkt beställa några snygga fotoböcker från Apple inför hösten är det dags att skynda dig. 30 september är det nämligen slut med möjligheten att beställa tryckta böcker, kort och kalendrar från Bilder-appen i din Mac. Tjänsten har funnits sedan 2002, men kom aldrig till IOS-versionen av Bilder.

Istället hänvisar Apple till appar från tredje part för att ordna snygga trycksaker. Har du någon bra tjänst att rekommendera, eller är det helt ute med fysiska tryck?

Källa: 9to5mac

Kommentarer
19 svar

Huawei hyllar sina egna mobilkameror i en reklamfilm för telefonen Nova 3, men bilderna är i själva verket tagna med en stor systemkamera.

Google arbetar på en ny variant av Chromecast, som får förbättrad wifi-anslutning samt Bluetooth, och kanske även stöd för kommande speltjänsten Yeti.

Kvinnor är mer benägna än män att göra köp inuti mobilappar som spel, fastän de också är svårare att locka till en app från första början.

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.