Inga fler fotoböcker från Apple

Apple lägger ned sin tjänst för att beställa trycksaker. Efter 30 september är det slut på fotoböcker, kalendrar och kort direkt från Bilder.

Om du tänkt beställa några snygga fotoböcker från Apple inför hösten är det dags att skynda dig. 30 september är det nämligen slut med möjligheten att beställa tryckta böcker, kort och kalendrar från Bilder-appen i din Mac. Tjänsten har funnits sedan 2002, men kom aldrig till IOS-versionen av Bilder.

Istället hänvisar Apple till appar från tredje part för att ordna snygga trycksaker. Har du någon bra tjänst att rekommendera, eller är det helt ute med fysiska tryck?

Källa: 9to5mac

Kommentarer
19 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.