Inga fler fotoböcker från Apple

Apple lägger ned sin tjänst för att beställa trycksaker. Efter 30 september är det slut på fotoböcker, kalendrar och kort direkt från Bilder.

Om du tänkt beställa några snygga fotoböcker från Apple inför hösten är det dags att skynda dig. 30 september är det nämligen slut med möjligheten att beställa tryckta böcker, kort och kalendrar från Bilder-appen i din Mac. Tjänsten har funnits sedan 2002, men kom aldrig till IOS-versionen av Bilder.

Istället hänvisar Apple till appar från tredje part för att ordna snygga trycksaker. Har du någon bra tjänst att rekommendera, eller är det helt ute med fysiska tryck?

Källa: 9to5mac

Kommentarer
19 svar

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.

UPPDATERAD. Nätjätten Amazon har flaggat för en presskonferens i Stockholm på onsdag. Många hoppas nu att den länge omtalade svenska etableringen är här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!