Inga fler fotoböcker från Apple

Apple lägger ned sin tjänst för att beställa trycksaker. Efter 30 september är det slut på fotoböcker, kalendrar och kort direkt från Bilder.

Om du tänkt beställa några snygga fotoböcker från Apple inför hösten är det dags att skynda dig. 30 september är det nämligen slut med möjligheten att beställa tryckta böcker, kort och kalendrar från Bilder-appen i din Mac. Tjänsten har funnits sedan 2002, men kom aldrig till IOS-versionen av Bilder.

Istället hänvisar Apple till appar från tredje part för att ordna snygga trycksaker. Har du någon bra tjänst att rekommendera, eller är det helt ute med fysiska tryck?

Källa: 9to5mac

Kommentarer
24 svar

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.