Samsung-kunskaperna stora på 99

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Samsung, och det gick bra för många även om få lyckades få alla rätt. Svårast var att veta när Samsung grundades.

Kunskaperna om Samsung visade sig vara stora bland folket på 99, om förra veckans quiz är något att gå på. Hittills har 338 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Samsung grundades av Lee Byung-chul och ägnade sig i början åt livsmedelshandel och produktion av nudlar. När grundades vad som idag är en av världens största företagsgrupperingar?
Rätt svar: 1938

När grundades Samsung? Det var en svår fråga!

Den lättaste frågan: Vad heter Samsungs röstassistent?
Rätt svar: Bixby

Nästan alla kände till Bixby

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
27 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.