Samsung-kunskaperna stora på 99

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Samsung, och det gick bra för många även om få lyckades få alla rätt. Svårast var att veta när Samsung grundades.

Kunskaperna om Samsung visade sig vara stora bland folket på 99, om förra veckans quiz är något att gå på. Hittills har 338 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Samsung grundades av Lee Byung-chul och ägnade sig i början åt livsmedelshandel och produktion av nudlar. När grundades vad som idag är en av världens största företagsgrupperingar?
Rätt svar: 1938

När grundades Samsung? Det var en svår fråga!

Den lättaste frågan: Vad heter Samsungs röstassistent?
Rätt svar: Bixby

Nästan alla kände till Bixby

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
27 svar

På söndag drar Teknikhjälpen igång, den livesända episka finalen av En podd om teknik som efter 10 år beslutat sig för att sluta podda. Ida är en av gästerna som dyker upp under eftermiddagen för att prata om kroppsburen teknik.

Den här veckan har Apple bjudit på flera hårda nyheter. Kul! 99-teamet pratar om det ovanliga med detta så här dagar innan ett bokat pressevent. Missa inte det!

Internet-detektiver har grävt fram nya bilder på Airpower, och enligt källor ska nya förseningar inneburit att lanseringen sker först sent i mars.

På måndag får vi veta, men redan nu har Recode en rapport med detaljer om hur Apples nya tv-tjänst ska fungera.

Nästa vecka kan du beställa e-SIM till Apple Watch hos Telia, något som sedan tidigare varit möjligt hos operatörerna Telenor och Tre.

Tack till chrme109 för detta #nyhetstips!

Interna Facebook-appar lagrade användares lösenord i klartext och kunde läsas fritt av anställda. Enligt rapporter ska hundratals miljoner konton påverkats.