Samsung-kunskaperna stora på 99

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Samsung, och det gick bra för många även om få lyckades få alla rätt. Svårast var att veta när Samsung grundades.

Kunskaperna om Samsung visade sig vara stora bland folket på 99, om förra veckans quiz är något att gå på. Hittills har 338 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Samsung grundades av Lee Byung-chul och ägnade sig i början åt livsmedelshandel och produktion av nudlar. När grundades vad som idag är en av världens största företagsgrupperingar?
Rätt svar: 1938

När grundades Samsung? Det var en svår fråga!

Den lättaste frågan: Vad heter Samsungs röstassistent?
Rätt svar: Bixby

Nästan alla kände till Bixby

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
27 svar

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Om det vardagliga slitet börjar kännas kämpigt kan robotkompisen Vector underlätta livet med både charm och praktisk assistans.

Rykten fortsätter påstå att kommande Ipad Pro-modeller byter Lightning-porten mot USB Type-C, och ska bland annat stöda 4K-video ut till externa skärmar.

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Tack till Manne23 för detta #nyhetstips!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.

Betaversionen av Android 9 för Samsungs Galaxy S9-telefoner innehåller även nya användarmiljön Samsung Experience 10 med mörkare stilspråk.