Samsung-kunskaperna stora på 99

Förra veckan handlade vårt torsdagsquiz om Samsung, och det gick bra för många även om få lyckades få alla rätt. Svårast var att veta när Samsung grundades.

Kunskaperna om Samsung visade sig vara stora bland folket på 99, om förra veckans quiz är något att gå på. Hittills har 338 personer svarat på alla frågor och resultatet fördelar sig så här:

Den klurigaste frågan: Samsung grundades av Lee Byung-chul och ägnade sig i början åt livsmedelshandel och produktion av nudlar. När grundades vad som idag är en av världens största företagsgrupperingar?
Rätt svar: 1938

När grundades Samsung? Det var en svår fråga!

Den lättaste frågan: Vad heter Samsungs röstassistent?
Rätt svar: Bixby

Nästan alla kände till Bixby

Har du missat förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
27 svar

Google arbetar på en ny variant av Chromecast, som får förbättrad wifi-anslutning samt Bluetooth, och kanske även stöd för kommande speltjänsten Yeti.

Kvinnor är mer benägna än män att göra köp inuti mobilappar som spel, fastän de också är svårare att locka till en app från första början.

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.