Bang & Olufsen lägger ner märket B&O Play

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.

Bang & Olufsen gjorde sig kända för designade och superdyra steroprodukter i toppskiktet, men de flesta använder nog företagets produkter under märket B&O Play, som är högtalare och hörlurar med en mer plånboksvänlig prislapp.

B&O Play-produkterna står för nästan hälften av företagets intäkter, men nu meddelar Bang & Olufsen att märket försvinner. Själva produkterna blir kvar, men kommer att paketeras under namnet Bang & Olufsen.

Namnförändringen kommer att ske gradvis, och förhoppningsvis blir det alltså snart enklare att hålla ordning på den danska tillverkarens produktutbud.

Källa: Bang & Olufsen

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
4 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.