Bang & Olufsen lägger ner märket B&O Play

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.

Bang & Olufsen gjorde sig kända för designade och superdyra steroprodukter i toppskiktet, men de flesta använder nog företagets produkter under märket B&O Play, som är högtalare och hörlurar med en mer plånboksvänlig prislapp.

B&O Play-produkterna står för nästan hälften av företagets intäkter, men nu meddelar Bang & Olufsen att märket försvinner. Själva produkterna blir kvar, men kommer att paketeras under namnet Bang & Olufsen.

Namnförändringen kommer att ske gradvis, och förhoppningsvis blir det alltså snart enklare att hålla ordning på den danska tillverkarens produktutbud.

Källa: Bang & Olufsen

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
4 svar

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?

Det börjar dyka upp mobiler med hela 10 gigabyte primärminne, men får du något faktisk nytta i den extra mängden minne? Andreas har tittat närmare på frågan.

Apples mobiler som borde lanseras under hösten 2019 sägs få bättre kameror både fram och bak, ny design på insidan och Lightningporten blir troligen kvar, enligt nya uppgifter.

Spotify testar ett enklare gränssnitt anpassat för när du kör bil i Android-appen. Läget kallas Car View och ska automatist gå igång när Spotify känner av en Bluetooth-koppling till en bil.

Den nya tjänsten 3Världen innebär att det nu blir billigare att använda data när du reser utanför de roamingfria EU-länderna.