Bang & Olufsen lägger ner märket B&O Play

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.

Bang & Olufsen gjorde sig kända för designade och superdyra steroprodukter i toppskiktet, men de flesta använder nog företagets produkter under märket B&O Play, som är högtalare och hörlurar med en mer plånboksvänlig prislapp.

B&O Play-produkterna står för nästan hälften av företagets intäkter, men nu meddelar Bang & Olufsen att märket försvinner. Själva produkterna blir kvar, men kommer att paketeras under namnet Bang & Olufsen.

Namnförändringen kommer att ske gradvis, och förhoppningsvis blir det alltså snart enklare att hålla ordning på den danska tillverkarens produktutbud.

Källa: Bang & Olufsen

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
4 svar

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.