Bang & Olufsen lägger ner märket B&O Play

Bang & Olufsen samlar alla sina produkter under en flagg, när märket B&O Play pensioneras.

Bang & Olufsen gjorde sig kända för designade och superdyra steroprodukter i toppskiktet, men de flesta använder nog företagets produkter under märket B&O Play, som är högtalare och hörlurar med en mer plånboksvänlig prislapp.

B&O Play-produkterna står för nästan hälften av företagets intäkter, men nu meddelar Bang & Olufsen att märket försvinner. Själva produkterna blir kvar, men kommer att paketeras under namnet Bang & Olufsen.

Namnförändringen kommer att ske gradvis, och förhoppningsvis blir det alltså snart enklare att hålla ordning på den danska tillverkarens produktutbud.

Källa: Bang & Olufsen

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
4 svar

Nu har 99 fått in Apples Iphone XR till testlabbet. Ida berättar mer om telefonen och vårt kommande test från studion.

Undrar du vad man ska ha en Apple Pencil till? Bandet Muse anlitade Kyle Lambert för att skapa material till deras nya album Simulation Theory – vilket han gjort med en Apple Pencil och en Ipad Pro.

Medlemmen Bjorsi har introducerat många till Kronaby-klockorna i forumet, vilket även ledde till diskussion om hur smart en smartklocka måste vara. Nyfiken? In och diskutera!

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.