Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Pay snart i Sverige

Betaltjänsten Google Pay kan inom kort lanseras i Sverige. Det går nu att påbörja registreringen av ett svenskt betalkort i appen, och Nordea ser ut att bli den första banken med stöd.

Efter Samsung Pay och Apple Pay verkar nu Google Pay bli nästa stora betaltjänst att lanseras i Sverige, och precis som tidigare verkar Nordea vara tidigt ute med stöd. Google Pay-appen finns ännu inte tillgänglig i svenska App Store och Google Play Store, men via en alternativ Android-butik har vissa användare lyckats få ned appen.

Att betaltjänsten är nära förestående upptäcktes av 99-medlemmen Ideaman02 som också lagt upp bilder från Android-versionen av Google Pay-appen. Det går redan att lägga till ett betalkort och förbereda i appen, men det sista steget misslyckas – nämligen att aktivera tjänsten hos banken.

Detta tyder alltså på att tjänsten får officiell lansering inom kort, vilket säkerligen är efterlängtat av många. Vilka banker förutom Nordea som kommer att ha stöd för Google Pay är dock inte känt, men troligtvis förhandlar varje bank separat med Google vilket innebär att det kan ta tid innan de flesta banker är med på tåget.

Är du pepp på att börja betala med Google Pay?

Kommentarer
50 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.