Samsung läcker sin egen klocka

Samsung Galaxy Watch dykte under en kort stund upp på företagets amerikanska webbplats.

Igår skrev vi om Samsungs nästa smarta klocka, som vad det verkar kommer att byta namn från Gear till Galaxy Watch. Detta verkar nu mer eller mindre bekräftat, eftersom Samsung under en kort stund lade ut en ny produkt på sin amerikanska webbplats.

Vad som dök upp var en klocka med namnet Galaxy Watch i färgen rosa guld. Länken ledde inte någonstans och en kort stund senare var produkten borta. Men Cnet lyckades plocka en skärmdump innan den försvann, och det är därmed högst troligt att en Galaxy Watch introduceras nästa månad.

Näthandelsjätten Amazon har kallat till presskonferens i Stockholm på onsdag – nu kan den länge omtalade svenska etableringen vara här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Det lackar mot jul, och kanske har du fortfarande en del klappar att handla innan du kan slappna av. Här är några tips på ställen att handla från som vi på 99 brukar använda oss av. Innehåller provisionslänkar.

Sony och Samsung har redan presenterat kamerasensorer med 48 megapixel, och nu hakar även Honor och Xiaomi på tåget med extremt högupplösta bildfångare.

Google vill utöka sitt huvudkontor i Mountain View med ett nytt campus, jätten har köpt mer mark och 25 gamla byggnader ska bort för att ge plats åt en liten stad med kontor, butiker och bostäder.

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Det är hög tid att handla julklappar nu och 99 har sammanställt några av de bästa tipsen när det gäller hårda teknikklappar. Bidra gärna med egna tips i kommentarstråden.