Samsung läcker sin egen klocka

Samsung Galaxy Watch dykte under en kort stund upp på företagets amerikanska webbplats.

Igår skrev vi om Samsungs nästa smarta klocka, som vad det verkar kommer att byta namn från Gear till Galaxy Watch. Detta verkar nu mer eller mindre bekräftat, eftersom Samsung under en kort stund lade ut en ny produkt på sin amerikanska webbplats.

Vad som dök upp var en klocka med namnet Galaxy Watch i färgen rosa guld. Länken ledde inte någonstans och en kort stund senare var produkten borta. Men Cnet lyckades plocka en skärmdump innan den försvann, och det är därmed högst troligt att en Galaxy Watch introduceras nästa månad.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.