Samsung läcker sin egen klocka

Samsung Galaxy Watch dykte under en kort stund upp på företagets amerikanska webbplats.

Igår skrev vi om Samsungs nästa smarta klocka, som vad det verkar kommer att byta namn från Gear till Galaxy Watch. Detta verkar nu mer eller mindre bekräftat, eftersom Samsung under en kort stund lade ut en ny produkt på sin amerikanska webbplats.

Vad som dök upp var en klocka med namnet Galaxy Watch i färgen rosa guld. Länken ledde inte någonstans och en kort stund senare var produkten borta. Men Cnet lyckades plocka en skärmdump innan den försvann, och det är därmed högst troligt att en Galaxy Watch introduceras nästa månad.

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.