Tyck till om politiken med en sticker

Säg det med en Toblerone, en keps, ett järnrör eller ett par genusglasögon. Snart är det riksdagsval!

Bävar du inför 9 september, eller känner du att dina väl underbyggda argument baserade på forskning, logik och sunt förnuft inte riktigt biter i dagens politiska klimat? Eller tycker du att ideologi och passion saknas, att luften har gått ur valrörelsen eller att allt bara är... käbbel? Då kanske det är dags att sluta skriva Facebook-inlägg och istället börja använda valstickers?

Valstickers är en ny liten app som gjort debut i den svenska sommarvärmen, som kanske kan bidra med lite värme också i den kalla valdebatten? Appen består av ett antal dekaler (eller "stickers") som kan användas i Imessage-appen på IOS. Det går också att skicka till någon som inte har Iphone, men då förvandlas dekalen till ett MMS.

Finns i App Store och kostar 10 kronor. Det enda jag saknar är en sulan-dekal för alla oss som minns "den gamla goda tiden".

Kommentarer
17 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.