Tyck till om politiken med en sticker

Säg det med en Toblerone, en keps, ett järnrör eller ett par genusglasögon. Snart är det riksdagsval!

Bävar du inför 9 september, eller känner du att dina väl underbyggda argument baserade på forskning, logik och sunt förnuft inte riktigt biter i dagens politiska klimat? Eller tycker du att ideologi och passion saknas, att luften har gått ur valrörelsen eller att allt bara är... käbbel? Då kanske det är dags att sluta skriva Facebook-inlägg och istället börja använda valstickers?

Valstickers är en ny liten app som gjort debut i den svenska sommarvärmen, som kanske kan bidra med lite värme också i den kalla valdebatten? Appen består av ett antal dekaler (eller "stickers") som kan användas i Imessage-appen på IOS. Det går också att skicka till någon som inte har Iphone, men då förvandlas dekalen till ett MMS.

Finns i App Store och kostar 10 kronor. Det enda jag saknar är en sulan-dekal för alla oss som minns "den gamla goda tiden".

Kommentarer
17 svar

Näthandelsjätten Amazon har kallat till presskonferens i Stockholm på onsdag – nu kan den länge omtalade svenska etableringen vara här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Det lackar mot jul, och kanske har du fortfarande en del klappar att handla innan du kan slappna av. Här är några tips på ställen att handla från som vi på 99 brukar använda oss av. Innehåller provisionslänkar.

Sony och Samsung har redan presenterat kamerasensorer med 48 megapixel, och nu hakar även Honor och Xiaomi på tåget med extremt högupplösta bildfångare.

Google vill utöka sitt huvudkontor i Mountain View med ett nytt campus, jätten har köpt mer mark och 25 gamla byggnader ska bort för att ge plats åt en liten stad med kontor, butiker och bostäder.

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Det är hög tid att handla julklappar nu och 99 har sammanställt några av de bästa tipsen när det gäller hårda teknikklappar. Bidra gärna med egna tips i kommentarstråden.