Tyck till om politiken med en sticker

Säg det med en Toblerone, en keps, ett järnrör eller ett par genusglasögon. Snart är det riksdagsval!

Bävar du inför 9 september, eller känner du att dina väl underbyggda argument baserade på forskning, logik och sunt förnuft inte riktigt biter i dagens politiska klimat? Eller tycker du att ideologi och passion saknas, att luften har gått ur valrörelsen eller att allt bara är... käbbel? Då kanske det är dags att sluta skriva Facebook-inlägg och istället börja använda valstickers?

Valstickers är en ny liten app som gjort debut i den svenska sommarvärmen, som kanske kan bidra med lite värme också i den kalla valdebatten? Appen består av ett antal dekaler (eller "stickers") som kan användas i Imessage-appen på IOS. Det går också att skicka till någon som inte har Iphone, men då förvandlas dekalen till ett MMS.

Finns i App Store och kostar 10 kronor. Det enda jag saknar är en sulan-dekal för alla oss som minns "den gamla goda tiden".

Kommentarer
17 svar

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.